Tuorein sisältö

Provinssin viimeiset nimet julkistettu, aikataulut verkossa

21.05.2014 klo 13.27 | Luettu: 1780 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kaksipäiväinen Provinssirock juhlitaan Seinäjoella 27.6.-28.6 eli myöhemmin kuin edellisinä vuosina. Samalla on luvassa aluemuutoksia.

Päälavan välittömään läheisyyteen nousee idyllinen Koskibaari. Samalla Bäkkäribaari palautuu entiseen paikkaansa, päälavan läheisyyteen.

- Olemme halunneet ottaa jokimaisemaa enemmän esiin. Uutena tuleva Koskibaari päälavan vieressä levittäytyy joelle asti ja terassilta aukeaa hieno maisema. Alue ei ole aiemmin ollut yleisöalueena, toteaa Provinssin promoottori Juha Koivisto.

Päälavan kentän lisäksi juoma- ja ruokatarjoilua on ympäri festivaalialuetta. Viime vuonna suuren suosion saavuttanut Juurella pop up -ravintola ja a la carte -ruokaravintola Paviljonki löytyvät alueelta jälleen. Paikallisen yrittäjän tunnelmallinen Valkoinen Puu -kahvila löytyy Skutsipubin läheisyydestä.

Musiikki soi kuudelta lavalta. Alueen päälavan, Rumbateltan ja Saarilavan lisäksi ohjelmaa nähdään Zanzibarissa, jossa esiintyvät mm. stand up -koomikot Riku Sottinen, Jacke Björklund ja Antti Haapala. Piilotetun Sakkolavan jokainen voi löytää AppStoresta tai Google Playsta ladatun Zappar-sovelluksen avulla.

Myös uudella Skutsipubin Eurolavalla esiintyvät mm. Dj:t Toni Abtronix (80-luku), Tuomari Nurmo (house) ja Uusi Perjantai Dj’s sekä SOLANO, The Hearing, Long-Sam, Dxxxa D ja dj-kaksikko Nuermo 1985.

Uusia artistikiinnityksiä ovat Poisonblack, Pariisin Kevät, Puolustusvoimien varusmiessoittokunta feat. Inga Söder, Iisa, Black Lizard, Damn Seagulls, Hopeajärvi, Mikko Joensuu, The Blanko, Mr. Peter Hayden, Frankin Parantola ja Ismo Leikola Band.

Provinssin soittoaikataulut löytyvät täältä


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Renny Harlin ja Jack... Tom Hardy saa anteek... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova