Tuorein sisältö

Will Smith kiinnostuneempi aivotärähdyksistä kuin sci-fistä

04.06.2014 klo 14.36 | Luettu: 1574 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Will Smith on kiinnitetty nimeä vailla olevaan elokuvaan, joka perustuu tositapahtumiin ja lehden GQ artikkeliin Game Brain. Leffa saattaa olla hänen seuraavansa, sillä hän jätti äskettäin tieteiselokuvan Brilliance.

Artikkeli seuraa tohtori Bennet Omalua, joka nosti esiin vakavan ongelman urheilun maailmasta: amerikkalaisen jalkapallon pelaajat kärsivät usein aivotärähdyksistä. Monia pelaajia odottaa ennenaikainen kuolema. Kaikki lajin ystävät ja sen avulla itsensä elättävät eivät tietenkään halua kuulla tätä.

Smith näyttelee Omalua. Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Peter Landesman (Parkland).

Aiheesta on suunnitteilla lukuisia elokuvia. Game Time Decision ja kirjaan League of Denial perustuva elokuva tulevat kertomaan siitä mistä Smithinkin leffa. Lisäksi suunnitteilla on elokuva itsensä ja perheensä surmanneesta showpainijasta Chris Benoitista, jonka surullinen kohtalo saattaa osittain selittyä lukuisilla uran aikana koetuilla aivotärähdyksillä.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Flow lisäsi nimiä... V2.fi:n kilpailusta ... >

Keskustelut (2 viestiä)

jfsdiosdfoi

04.06.2014 klo 17.16 1 tykkää tästä

Jaaha nyt pitää varautua tähän leffatrendiin? Aika väsynyttä että viime vuonna piti katsoa useita valkoiseen taloon hyökkäyksiä ja sitä ennen oli friends-with-benefits-sekoilut.

Oikeasti ajatteleeko nämä ihmiset oikeasti että mitä he haluaisivat tehdä vai katsooko ne nämä aiheensa jostain astrologikartastosta? Pelimaailmassa on ihan sama juttu, avoimet maailmat ja regeneroituva health olivat ihan kivoja mutta nyt kaikki on samaa sandboxia olan yli kulmineen yms.
Earf

04.06.2014 klo 18.52 1 tykkää tästä

Siis ihan niinku oikeesti heiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kirjoita kommentti

88791

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova