Tuorein sisältö

Teräsmies buuttaukseen, Brandon Routhille kryptoniittia

04.01.2008 klo 15.20 | Luettu: 1819 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Teräsmiehellä on vaikeuksia hallita valkokankaita 80-luvun malliin, mutta viimeinkin sarjakuvakarpaasilla tuntuu olevan selkeä suunnitelma. Kerrataan ensin historia:

Brandon Routhin tähdittämä Superman Returns oli jatko-osa vanhoille Christopher Reeve -elokuville. Studion mielestä kallis spektaakkeli tuotti liian vähän ja fanien mielestä toimintaa oli turhan kitsaasti. Ohjaaja Bryan Singer lupasi, että julkistetussa jatko-osassa Superman: Man of Steel nähtäisiin enemmän toimintaa ja oikea superkonna. Kun Singer ilmoitti ohjaavansa ensin Tom Cruisen tähdittämän sotatrillerin Valkyrie, puheet Man of Steelistä kuihtuivat ja huhut useita supersankareita yhteen kokoavasta elokuvasta Oikeuden Puolustajat (Justice League of America) alkoivat.

Hiljattain selkeni, ettei Oikeuden Puolustajissa nähdä tuttuja näyttelijöitä, vaan että Batmania ja Teräsmiestä näyttelevät tuoreet kasvot siinä missä vähemmänkin tunnettuja hahmoja. Christian Bale jatkaa Batmanina omassa sarjassaan, joka perustuu vaihtoehtoiseen todellisuuteen (kuten 80-90-lukujen Batmanit).

Alkuperäinen Teräsmies-sarja sen sijaan on nyt päättynyt, vannoo sivuston Latino Review toimittaja kiveksiensä kautta. Teräsmiehen seuraavassa sooloseikkailussa nähdään uusi näyttelijä ja elokuva tulee olemaan jatko-osa Oikeuden Puolustajille - kuten on pidempään spekuloitu. Elokuvaa tuskin ohjaa Singer.

Lähde: Latino Review

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Microsoft ja Creativ... Tappoisku HD-DVD:lle... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova