Tuorein sisältö

Sigourney Weaver näyttelee uudehkoa hahmoa uudessa Avatar-trilogiassa

10.06.2014 klo 18.30 | Luettu: 2735 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sigourney Weaver höpisi lähes tarkalleen kaksi vuotta sitten, että Avatarin jatko-osatrilogia kuvataan yhteen putkeen ja että kuvaukset alkavat "syksyllä".

Kuvaukset eivät ole vieläkään alkaneet, mutta jatko-osatrilogia on virallisesti suunnitteilla ja Weaver on viimeinkin siihen virallisesti kiinnitetty. Mukana ovat entuudestaan Sam Worthington, Zoë Saldana ja Stephen Lang.

Weaverin näyttelemä biologi, Langin näyttelemä eversti ja tavallaan myös Worthingtonin näyttelemä päähenkilö kuolivat ensimmäisessä osassa, joten heidän väliset suhteensa tulevat muuttumaan melkoisesti.

James Cameron sanailee, että Weaverin hahmo kuoli sellaisena kuin fanit hänet tuntevat, joten Weaver näyttelee erilaista, monella tapaa haastavampaa hahmoa. Cameron todennäköisesti tarkoittaa, että alkuperäisen hahmon olomuoto on muuttunut, vaikka monet sivustot ovat tulkinneet, että "different character" tarkoittaa "uutta hahmoa" eikä "uudenlaista hahmoa". Hahmo oli kuollessaan yhteydessä sielujen puuhun eli planeetan ekosysteemiin.

Tuotanto alkaa tämän vuoden loppupuolella.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< HBO ja Aronofsky suu... Clooney ja Brolin tä... >

Keskustelut (2 viestiä)

Mirr5

Rekisteröitynyt 17.03.2009

10.06.2014 klo 20.02 6 tykkää tästä

Ei hitto, muistan spekuloineeni vitsillä, että Sigourneyn hahmo varmaan palaa jatko-osassa eteerisenä uniolentona, joka leffan puolivälissä tekee jumalaisen väliintulon ja antaa sankarille neuvoa.
Yrittääkö Cameron tosissaan kokeilla, että paljonko juustoa voi leffaan tunkea ennenkuin keskivertokatsoja älähtää?
lainaa
hoppe1

11.06.2014 klo 14.07 1 tykkää tästä

Jossain vaiheessa iso ja ilkeä pahis lähestyy Sullyn kultaa. Tässä vaiheessa Weaver hyppää esiin ja kiljaisee: "Get away from her you BITCH!"
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova