Tuorein sisältö

Pori Jazz julkisti SuomiAreenan nimet

11.06.2014 klo 13.20 | Luettu: 1399 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Heinäkuussa juhlittavan Pori Jazz-festvaalin SuomiAreena-lavan puheohjelmisto on julkistettu.

Puheohjelmaan keskittyvällä lavalla nähdään keskustelijoina muun muassa presidentti Tarja Halonen, Outi Heiskanen, Sofi Oksanen, Jörn Donner sekä Jenni Haukio. Musiikin lisäksi keskustelujen aiheina esiintyvät kirjallisuus sekä kuvataide.

SuomiAreena-lava toimii Kirjurinluodon kesäteatterissa. Keskusteluja sekä haastatteluja on tarjolla iltapäivän ja alkuillan aikana. Puhelavan ohjelma sisältyy muiden esiintymislavojen ohella 70 euron hintaisen päivälipun hintaan. Keskusteluja käydään kaikkina Kirjurinluodon konserttipäivinä torstaista lauantaihin (17.–19.7.).

Pori Jazz tuo myös myyntiin rajoitetun erän kolmen päivän lippuja, jotka oikeuttavat sisäänpääsyyn kaikkiin Kirjurinluodon konsertteihin.

Kolmen päivän lipun hinta on 175 euroa (+ mahdolliset toimituskulut). Kolmen päivän liput ovat myynnissä vain kesäkuun loppuun tai niin kauan kuin rajoitettua myyntierää on jäljellä.

Pori Jazz järjestetään 12.–20. heinäkuuta. Festivaalin pääesiintyjiin lukeutuvat muun muassa Bob Dylan, Pet Shop Boys, James Blunt, Jamie Cullum, Hurts, Suzanne Vega ja Patti Smith.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Provinssissa pieniä ... Flow lisäsi amerikka... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova