Tuorein sisältö

Pohjois-Korea vinoilee takaisin Hollywood-komedialle

23.06.2014 klo 10.58 | Luettu: 3420 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

James Francon ja Seth Rogenin tuleva komedia The Interview kertoo televisiojuontajasta ja -tuottajasta, joiden tehtäväksi annetaan Pohjois-Korean rakastetun ja kiistattoman johtajan Kim Jong-unin murhaaminen.

Pohjoiskorealaisen toimittajan, kirjailijan ja viranomaisen Kim Myong-cholin mukaan elokuva on ironinen osoitus Yhdysvaltain epätoivosta. Hänen mukaansa vieraan maan johtajan salamurhaaminen muistuttaa siitä, mitä Yhdysvallat on tehnyt Afganistanissa, Irakissa, Syyriassa ja Ukrainassa. Presidentti John F. Kennedyn murhasivat amerikkalaiset, joten Myong-chol suosittelee, että presidentti Barack Obama keskittyy omiensa pelkäämiseen.

Myong-cholia kuvaillaan toisinaan Pohjois-Korean edustajaksi ja toisinaan maan epäviralliseksi äänitorveksi. Hänellä on läheiset välit hallitsijaperheeseen.

Myong-cholin mukaan englantilaiset elokuvat kuten James Bondit ovat nautittavampia ja realistisempia kuin Hollywoodin salamurhafantasiat. Pohjois-Korea-aiheisesta Bond-episodista Die Another Day maa tosin älähti.

Myong-cholin mukaan Kim Jong-un todennäköisesti katsoo elokuvan The Interview.



Lähde: The Telegraph

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Visulahden Juhannus ... Hitusen huono ja var... >

Keskustelut (1 viestiä)

Reisk

23.06.2014 klo 11.42 4 tykkää tästä

US(S)A todellakin on erikoistunut muiden valtioiden asukkaiden massamurhaamiseen etenkin viimeisen vuosikymmenen aikana.

Konkkakypsän ja täysin moraalittoman epätoivoisen imperiumin takuuvarmoja kuolinmerkkejä ovat moiset.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova