Tuorein sisältö

Keskisen Tuurin kauppakylässä musiikkitapahtumien viikonloppu

04.07.2014 klo 11.19 | Luettu: 3578 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vesa Keskisen Tuurin kauppakylä tarjoaa lähiaikoina Miljoona Rockin lisäksi reilusti musiikkia. Tuuri Dance Party juhlitaan 11.7. Tapahtumassa esiintyvät Dr Alban, Culture Beat feat. Tania Evans, Samantha Fox, Sabrina, Modern Talking Reloaded, Dj. Cubis ja Henna Peltosen NiceKone- tanssiryhmä.

Keskinen kutsuu alle 60-vuotiaat naiset paikalle ilmaiseksi.

- Tasapuolisuuden nimissä lahjoitan 5000 ensimmäiselle alle 6o-vuotiaalle naiselle (11.7.1954 jälkeen syntyneelle) ilmaisen sisäänpääsyn Tuuri Dance Partyyn. Lupasin jo aiemmin yli 60-vuotiaille naisille ilmaisen sisäänpääsyn Miljoona Iskelmään, jonka pääesiintyjänä on legendaarinen Paul Anka, kertoo Vesa Keskinen.

12.7. Miljoona Iskelmässä esiintyvät Ankan lisäksi Danny, Umberto Marcato, Eila Pienimäki, Anita Hirvonen ja Marion Rung. Myös Frederik on mukana, esiintyjänä ja juontajana. Juontajaparina on italialainen, aikansa kohunimi Cicciolina.

Kyseisenä viikonloppuna Vesa Keskisellä on myös syntymäpäivät, jonka kunniaksi Tuurissa esiintyy Isac Elliot. Sunnuntaina 13.7. alle 15-vuotiaat lapset ja nuoret ovat tervetulleita nauttimaan ilmaiseksi Isac Elliotin keikasta.

Sekä Tuuri Dance Partyn että Isac Elliotin ilmaislippua haluavien tulee ilmoittautua ajoissa henkilökohtaisesti Kyläkaupan neuvontaan.

Konsertteihin ei ole ikärajaa.

Miljoona Rock järjestetään 9.8.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Dimmu Borgirin seura... Britannian alkuvuode... >

Keskustelut (2 viestiä)

Contemp

04.07.2014 klo 18.21 3 tykkää tästä

Minä PIDÄN Keskisen tavasta toimia ja markkinoida. Se on jotenkin irti massasta.
lainaa
sovinisti

05.07.2014 klo 23.42 1 tykkää tästä

Tasapuolisuus ja naisille...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova