Tuorein sisältö

Farrell & Kitsch saattavat olla seuraavat True Detectivet

12.07.2014 klo 21.55 | Luettu: 2169 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

HBO:n kiitellyn rikossarjan True Detective toinen tuotantokausi pistää hahmot vaihtoon ja kertoo aivan uuden tarinan.

Colin Farrell neuvottelee parhaillaan pääroolista: neuvottelut ovat jo pitkällä. Taylor Kitsch on tärkein ehdokas nuoremman miespäähenkilön rooliin.

Isot nimet Matthew McConaughey ja Woody Harrelson tähdittivät ensimmäistä kautta ja HBO tahtoo jatkaa samalla linjalla. Farrell ja Kitsch ovat molemmat kompuroineet isoissa elokuvissa (Farrellin Total Recall ja Talvinen tarina ja Kitschin John Carter ja Battleship floppasivat komeasti), mutta molemmat ovat saaneet kiitosta pienemmistä rooleista myös lähiaikoina. Farrell miellytti osaa kriitikoista draamassa Saving Mr. Banks ja Kitsch teki samoin sotaelokuvassa Lone Survivor ja homodraamassa The Normal Heart.

True Detectiven toinen kausi sijoittuu Kaliforniaan. Päähenkilöitä on tällä kertaa neljä sarjan vetäjän Nic Pizzolatton vihjeen mukaan. Käsikirjoituksen lukeneet tosin juoruavat, että keskeisiä hahmoja on kolme: kaksi miestä ja yksi nainen.


Lähde: The Wrap


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tiedonjyviä Breaking... Judas Priestin tuore... >

Keskustelut (2 viestiä)

Vieras

13.07.2014 klo 21.25

Mitä mieltä Peltonen oli ensimmäisestä kaudesta?
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

14.07.2014 klo 18.04

Vieras kirjoitti:
Mitä mieltä Peltonen oli ensimmäisestä kaudesta?


Loppu on yhä näkemättä. En tiedä johtuuko se siitä, että näkemäni ensimmäiset jaksot olivat keskeneräisiä versioita, vai huonosta maustani, mutta kyllästyin ja olen kehuja ihmetellessäni harkinnut asiaan palaamista.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova