Tuorein sisältö

Hellboy 3 on haudattu (jälleen)

14.07.2014 klo 22.43 | Luettu: 3376 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hellboy-elokuvasarjan oli tarkoitus kasvaa trilogiaksi, mutta viimeinen osa jää tekemättä. Sarjan pääpiru Guillermo del Toro on ruokkinut toiveita noin kerran vuodessa toteamalla "ehkä". Viime vuonna oli puhetta, että del Toron yhteistyö Pacific Rim -studion kanssa saattaa johtaa Hellboy kolmoseen.

Del Toro sanailee tuoreessa Ask Me Anything -keskustelussa, että kolmosta on tarjottu käytännössä kaikille Hollywoodin studioille, eikä kukaan ole kiinnostunut. Ensimmäiset osat menestyivät keskinkertaisesti teattereissa, mutta olivat hittejä DVD:llä. DVD-markkinat ovat kutistumassa, joten turvaverkkoa ei enää ole, del Toro selittää.

Kolmannen osan oli määrä kertoa maailmanlopusta. Hellboyn kohtalo oli tulla maailmanlopun pedoksi, mikä on ainoa (ironinen) keino, jolla hän voi peitota viimeisen vastustajansa ja suojella ihmiskuntaa. Muutos olisi tehnyt hänestä synkemmän hahmon.

Lähde: Reddit AMA

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jos vierailet uudess... KISS suuntaa Las Veg... >

Keskustelut (2 viestiä)

cthulhufhtagn

15.07.2014 klo 20.21 2 tykkää tästä

Tämäkin vielä. Sääli että mountains of madness möhlittiin. Del Toro olisi ollut täsmälleen oikea heppu Lovecraftia visioimaan valkokankaalle
lainaa
Utu

16.07.2014 klo 20.16 4 tykkää tästä

Kyllä se oikeasti tympii, että studiot eivät viitsi rahoittaa mitään oikeasti hyvien ja laadukaiden ohjaajien projekteja, vaan sen sijaan pistävät rahojaan kaikenlaisten mitään elokuvista ymmärtämättömien luuseri-ohjaajien söhellyksiin , kuten esim. Michael Bayn Transformers-roskaan. Ja rahaa tulee.

Sääli, että Hellboy 3:lle kävi näin. Aikaisemmat osat ovat todella hyviä, kuten muutkin Del Toron elokuvat.
At the Mountains of Madnessilla on kai vielä jotain toivoa. Toivottavasti se edes toteutuu.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova