Tuorein sisältö

King Kong -esiosa ja Godzilla-hirviöitä julkistettu

27.07.2014 klo 00.20 | Luettu: 4519 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Legendary Pictures on julkistanut elokuvan Skull Island. Skull Island eli Pääkallosaari on koti monille esihistoriallisille pedoille ja itselleen King Kongille.

Skull Island kertoo mitä King Kong puuhasi ennen tuttua tarinaa, joka on kerrottu jo kolmeen kertaan. Elokuva myös lupaa viedä katsojan entistä syvemmälle saaren uumeniin. Ensi-ilta on 4. marraskuuta 2016.

Jättiläishirviökuume on tarttunut Legendaryyn. Sama studio tuotti elokuvat Pacific Rim ja Godzilla 2014, jotka ovat molemmat saamassa jatko-osan.

Godzilla kohtaa seuraavaksi hirviöt Rodan (lentolisko), Mothra (jättiperhonen) ja Ghidorah (kolmipäinen lohikäärme). Ne kaikki ovat tuttuja japanilaisista elokuvista, toisin kuin ovat ensimmäisen elokuvan extrahirviöt.

Onko Legendarylla mielessä Marvel-henkinen hirviö-universumi? Kaikki on mahdollista.

Godzilla ja King Kong ovat kohdanneet japanilaisessa elokuvassa. King Kongin kokoa jouduttiin tuolloin kasvattamaan reilusti ja uusi versio Godzillasta on aiempiakin massiivisempi, joten siinä mielessä ei ole todennäköistä, että otukset mätkivät toisiaan uudestaan.

Lähteet: Hollywood Reporter & Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< V2.fi arvosteli: Chi... Guardians of the Gal... >

Keskustelut (2 viestiä)

kelpuuttaja

27.07.2014 klo 09.27 2 tykkää tästä

Godzilla ja kolme muuta? Ghidorah tulee olemaan valtava verrattuna Godzillaan... Peräti 200m? (Godzilla uusimmassa about 110m). Ja jos maltillinen örkkien näyttäminen jatkuu, niin saa nähdä... Mielenkiinnolla odotan. Ihan kiva mättö se uusin oli.

Skull Island? Yllättävää. No kunhan King Kong (2005) ötökkä kohtauksia vastaavaa kamaa löytyy, niin kelpaa.
lainaa
Lisää_Godzillaa

27.07.2014 klo 12.03 2 tykkää tästä

Ghidorah tulee peittämään koko valkokankaan omalla massallaan kun leffa saapuu teattereihin.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova