Tuorein sisältö

Johnny Deppin meikkispedeilylle traileri; seuraavaa filmataan jo

04.08.2014 klo 20.13 | Luettu: 3582 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Johnny Depp näyttelee isoa pahaa sutta fantasiamusikaalissa Into the Woods, joka saapuu teattereihin joulukuussa. Ensimmäinen traileri sisältää vilauksen Deppin kokovartalomeikeistä, mutta ei varsinaisesti Deppistä itsestään (hänen piirteitään ei näytetä). Onko mies virallisesti profiloitunut erikoistehoste-telineeksi?

Suosittuun lavamusikaaliin perustuva Into the Woods kierrättää useiden tunnettujen satujen aineksia. Studio elokuvan takana on - yllättäen - Disney.



Disneyn jättihitin Liisa Ihmemaassa jatko-osa on saanut uuden nimen Alice in Wonderland: Through the Looking Glass. Kuvaukset ovat juuri alkaneet.

Lehdistötiedote vihjaa, että tarinaan kuuluu aikamatkustusta, ja vahvistaa, että Deppin (Hullu hatuntekijä) ja Mia Wasikowskan (Liisa) ohella rooleihinsa palaavat Anne Hathaway (Valkoinen kuningatar), Helena Bonham Carter (Punainen kuningatar), Matt Lucas (Tittelityy ja Tittelitom) ja ääninäyttelijät Stephen Fry (Irvikissa) ja Alan Rickman (toukka). Sacha Baron Cohen näyttelee Aikaa ja Rhys Ifans hattumaakarin isää.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Brittiläinen kasaris... Zombiet taas vauhdis... >

Keskustelut (2 viestiä)

Bob

04.08.2014 klo 23.52 1 tykkää tästä

Depp on komea ukko, ei tarvitsisi aina tunkea turpaa täyteen kajaalia ja muita maaleja.
lainaa
jpfsfsdjop

06.08.2014 klo 11.51

spede lol mahtaako deppi lukea näitä
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova