Tuorein sisältö

Spider-Maniin liittyvä naissankari seikkailee soolona

04.08.2014 klo 23.30 | Luettu: 3734 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sony yrittää luoda leffauniversumin Spider-Manin ympärille. Spider-Manin vastustajista kertova Sinister Six debytoi 11.11.2016 ja The Amazing Spider-Man 3 joskus vuonna 2018.

Uutta tietoa on se, että vuodelle 2017 kaavaillaan naispuolisesta sankarista kertovaa elokuvaa. Ei ole tiedossa kuka hän on, ja epäselvää on sekin, mihin hahmoihin Sonylla on oikeus.

Musta kissa (Black Cat) lienee todennäköisin vaihtoehto. Mustan kissan oikea nimi on Felicia Hardy ja Felicity Jones näytteli hahmoa nimeltä Felicia tämän kesän Spider-Manissa.

Musta kissa on alunperin varas, hän pukeutuu mustaan ja hän on yksi Spider-Manin tyttöystävistä. Näistä syistä häntä pidetään usein Kissanaisen kopiona. Tosiasiassa sarjakuvien Kissanainen pukeutui mustaan vasta Mustan kissan jälkeen ja hahmot ovat aina olleet erilaisia. Mustalle kissalle on toisinaan kirjoitettu kyky manipuloida todellisuuden lakeja eli aiheuttaa huonoa onnea.

Myös usein mainittu Venom-elokuva saattaa valmistua 2017. Työnimi on tällä hetkellä Venom Carnage. Venom on ongelmista kärsivä mies symbioottipuvussa, joka manipuloi hänen mieltään. Carnage on sarjamurhaaja vastaavassa puvussa.

Sisäpiirilähteiden mukaan Sony ei suu vaahdossa lypsä Spider-Mania, vaan Sony on huolissaan elokuvasarjan laskevasta suosiosta ja tarkoitus on tarjota jotakin erilaista. Siksi The Amazing Spider-Man 3 siirrettiin kesältä 2016 vuodelle 2018.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Marvelin galaksin su... Ensi vuoden Wacken m... >

Keskustelut (2 viestiä)

sjpfdsdfji

05.08.2014 klo 11.34 1 tykkää tästä

"Ongelmista kärsivät mies"

No nyt oli hieno kuvaus. Ja ei lypsä suu vaahdossa vai? Alun perin ongelmat alkoivat kun Sony alkoi suunnittelemaan sarjasta jotain supersaagaa. Raimin kolmoseen asti kiinnostus oli jatkuvasti nousussa ja Raimin neljäs leffa olisi varmasti kerännyt enemmän katsojia kuin TASM. Eli ehkä kannattaisi tarjota jotain yhtenäisyyttä eikä hyppiä trendistä ja hahmosta toiseen? Avengersiin on turha verrata koska Hämis ei ole mikään tiimi, eikä kukaan jaksaisi katsoa yksittäisiin hahmoihin keskittyviä X-Men leffojakaan lukuunottamatta tietty Wolverinea.
lainaa
Jesh

05.08.2014 klo 23.32

sjpfdsdfji kirjoitti:
Hämis ei ole mikään tiimi, eikä kukaan jaksaisi katsoa yksittäisiin hahmoihin keskittyviä X-Men leffojakaan lukuunottamatta tietty Wolverinea.


Kyllä varmasti jotain yksittäisiä X-Men hahmoja voisi tehdä jos niillä olisi joitakin lähes yhtä hyviä/omistautuneita näyttelijöitä kuin Hugh Jackman(uusi Magneto sekä ProfX maybe). Tietenkin tuleva Apocalypse elokuva kiinnostaa paljon enemmän.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova