Tuorein sisältö

Michael Jacksonin menneisyydestä löytyi jälleen uusi lapsen hyväksikäyttösyyte

07.08.2014 klo 02.30 | Luettu: 4054 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Popin kuninkaan Michael Jacksonin kuolemasta on jo vuosia mutta Jacksonia vastaan on nostettu (jälleen) kanne alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Nykyään 36-vuotias James Safechuck väittää Jacksonin hyväksikäyttäneen häntä vuosikymmeniä sitten - Safechuck oli tuolloin 10-vuotias. Jackson ja Safechuck tapasivat aikoinaan virvoitusjuomamainoksen tiimoilta.

Oikeuteen toimitettujen papereiden mukaan Safechuck syyttää popparia laskelmoivasta käytöksestä, jolla luotiin valheellista luottamuksen ilmapiiriä niin pojan kuin hänen vanhempiensa mieliin. Kun luottamus oli saavutettu, alkoi toistuva hyväksikäyttö. Lapsi uskoi tekoja rakkauden osoituksiksi. Kuulemma hyväksikäyttötapauksia oli neljän vuoden aikana lähes sata kappaletta.

Jacksonin perikunnan taholta Safechuckia syytetään onnenonkijaksi, joka tavoittelee vain Jacksonin jälkeenjääneitä rahoja.

Tapausta käsitellään oikeudessa syyskuun 4. päivä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Schwarzenegger palja... Ruotsalainen kevytme... >

Keskustelut (2 viestiä)

XXX

07.08.2014 klo 10.57

Tietenkin kaikki on aina rahojen perässä. Unohtaisivat tämänkin pedofiilin jo
lainaa
pjfsiofsepoji

08.08.2014 klo 16.53

Nämä nollat saisivat olla kiitollisia kun popin kuningas kosketteli ja tämä on ainoa tapa jolla nämä turhuudet pääsevät julkisuuden valokeilaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova