Tuorein sisältö

Vin Dieselin toinen Marvel-projekti on Inhumans?

11.08.2014 klo 21.52 | Luettu: 2624 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Black Bolt
Mikä Vin Dieselin ja Marvelin suhde todellisuudessa on, siitä on liikkeellä juoruja. Suurinpiirtein virallinen tarina on se, että Diesel ja Marvel suunnittelivat yhteistyötä lähitulevaisuudessa, mutta koska Diesel ehti kertoa asiasta faneille, Diesel värvättiin alkajaisiksi ääninäyttelemään puumies Grootia elokuvassa Guardians of the Galaxy.

Tähän tietoon Diesel saa toisenkin roolin. Diesel on äskettäin julkaissut Facebookissa viestin "I get the strange feeling that Marvel thinks I'm Inhuman... Haha".

"Inhuman" tarkoittaa epäinhimillistä ja Groot on sellainen.

Inhumans on myös yksi superihmisten roduista Marvelin sarjakuvauniversumissa. Dieselistä riippumattomat juorut ovat enteilleet, että Marvel tahtoo esitellä nämä tyypit myös elokuvauniversumissa, koska Marvel on vuokrannut X-Men-mutanttien oikeudet toiselle firmalle.

X-Menit ovat evoluution aikaansaannos. Inhumansit syntyivät avaruusolentojen kokeilun seurauksena. Kummallakin ryhmällä on satunnaisia supervoimia.

Mielenkiintoista kyllä, yksi kuuluisimmista inhumanseista on mykkä sankari Black Bolt. Black Boltin ääni on niin tuhovoimainen, että hän tekee kaikkensa ollakseen hiljaa. Olisiko se liiankin loogista, jos Marvel käyttäisi "loput Dieselistä" tähän tarkoitukseen?

Lähde: Facebook

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Elokuva pedofiiliska... Robin Williams on ku... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova