Tuorein sisältö

Tahaton nimikytkös ääri-islamiin ajoi jenkkibändin muuttamaan Facebook-sivujaan

25.08.2014 klo 00.22 | Luettu: 2699 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mediatietojen mukaan jo lopettanut post-metal -yhtye Isis on joutunut vaikeuksiin ääri-islamistinen ISIS-järjestön johdosta. Syyriassa ja Irakissa vaikuttava ISIS on pysynyt pitkään otsikoissa ja ääri-islamilaisen ryhmän maine ei ole hyväksi yhdistettäessä rock-musiikkiin.

Niinpä ex-bändi Isis on muuttanut Facebook-sivustonsa muotoon "Isis the band", epäselvyyksien välttämiseksi.

Vaikka bändi ei ole enää toiminnassa, Facebook-sivuja päivitetään aktiivisesti. Sivuilta voi lukea entisten jäsenten nykyisistä musiikillisista toimista.

Myös Isis-yhtyeen fanit ovat reagoineet tilanteeseen - bändin logolla varustettua t-paitaa ei välttämättä kannata pukea ylle, jos ei halua kuulla asiattomia kommentteja.

"Fans have emailed us that they're reluctant to wear our T-shirts now and we've also gotten some off-color comments," toteaa Isis-yhtyeen entinen rumpali Aaron Harris ABC:n haastattelussa.

"It is an unfortunate situation and of course a few less than enlightened people are not seeing the distinction between an inactive band of musicians and a band of terrorists involved in current world affairs", todetaan bändin levy-yhtiön suunnalta.

Viisi studioalbumia julkaissut post-metallin merkkibändi Isis lopetti toimintansa vuonna 2010.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< James Franco suositt... Klamydian syysmenot ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova