Tuorein sisältö

Nyrkkeilijä Amin Asikainen kohtaa ex-maailmanmestarin

09.01.2008 klo 14.50 | Luettu: 3114 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

EBU-liiton keskisarjan Euroopan mestarin ensimmäinen haastaja "Idi" Amin Asikainen ottelee Helsingin Kisahallissa perjantaina 1. helmikuuta Vain mestaruus kelpaa – Iskussa! -ammattinyrkkeilytapahtumassa, vastustajaksi saapuu maailmanluokan iskijä Louis Ramon "Yori Boy" Campas.

"Yori Boy" Campas kuuluu kehien legendoihin ja iskee edelleen kovaa. Hän on entinen IBF-liiton kevyen keskisarjan maailmanmestari joka on otellut MM-tittelistä mm. Felix Trinidadin, Fernando Vargasin ja Oscar De la Hoyan kanssa. Mexicolaisen ottelulista ammattilaisena puhuu puolestaan. Yori Boy(Vahva Jäbä) –lempinimellä tunnettu Campas on iskenyt 101 ottelussa 91 voittoa, joista peräti 73 on tullut tyrmäyksellä.

Ammattinyrkkeilyn arvostetuinta ranking-listaa julkaiseva The Ring-lehti rankkaa Amin Asikaisen tällä hetkellä maailman kahdeksanneksi parhaaksi keskisarjan nyrkkeilijäksi. Asikaisen tavoitteena on otella keskisarjan MM-tittelistä. Voitto Campasista nostaisi Asikaisen arvostusta erityisesti Pohjois-Amerikassa.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Verkkovallankumous j... Norther ja iso metal... >

Keskustelut (1 viestiä)

marko

21.10.2008 klo 02.52

kirjotan taas sulle kun mulla on niin suuri usko sinuun,sæ voitt ottelun,sæ olet suomalainen ja ylpepeæ siitæ.mæ tiedæn ettæ voitat ottelun vain pelkællæ suomalaisella sisulla.parasta onnea sinulle.T:norjan marko.ps.usko sinuun on tosi kova.næytæ niille mistæ suomalainen ontehty!!!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova