Tuorein sisältö

Euroopan johtava festivaalijärjestäjä ja Fullsteam Agency yhdistyvät

22.09.2014 klo 16.00 | Luettu: 1137 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomalainen ohjelmatoimisto Fullsteam Agency ja Euroopan johtava festivaalijärjestäjä ja yksi suurimmista konserttipromoottoreista, saksalainen FKP Scorpio, yhdistyvät.

Diilissä Fullsteamin perustaja Juha Kyyrö siirtyy FKP Scorpion Pohjois-Euroopan toiminnoista vastaavan FKP Sweden AB:n toimitusjohtajaksi. Samalla Fullsteam Agencystä tulee FKP Sweden AB:n tytäryhtiö.

- Olen äärimmäisen onnellinen ja ylpeä mahdollisuudesta päästä johtamaan ja kehittämään Euroopan parhaan festivaali- ja konserttiyhtiön toimintaa Pohjoismaissa. Yhteistyö takaa parhaat mahdolliset toimintaedellytykset sekä Fullsteamin henkilökunnalle että yhteistyökumppaneillemme, kommentoi diiliä Juha Kyyrö.

Yhdistynyt Fullsteam/FKP Scorpio siirtyy myös Seinäjoella järjestettävän Provinssirockin järjestäjäksi yhdessä Selmu ry:n kanssa. FKP Scorpio aikoo hyödyntää samaan aikaan järjestettävien tapahtumien, kuten esimerkiksi Ruotsin suurimman festarin Bråvallan esiintyjäkiinnityksiä Provinssin ohjelmistossa.

Fullsteamin ja FKP Scorpion kauppa koskee ainoastaan Fullsteam Agencyn live-toimintoja - ohjelmatoimiston ja levy-yhtiö Fullsteam Recordsin päivittäinen toiminta jatkuu Suomessa tutulla nimellä. Myös kaikki Fullsteamin työntekijät jatkavat yhtiön palveluksessa nykyisissä tehtävissään.

Fullsteam Agency on konserttien määrässä laskettuna Suomen suurin ohjelmatoimisto ja keikkajärjestäjä. Vuonna 2013 yhtiön toimintojen liikevaihto oli noin 8,7 miljoona euroa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vähän uskottavampi k... Joku unohti kertoa P... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova