Tuorein sisältö

Millaisia ovat luonteeltaan Metallican tyypit - Robert Trujillo kertoo

23.09.2014 klo 00.05 | Luettu: 2441 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Argentiinalainen rocktoimittaja Lucas H. Gordon on haastatellut Metallican basistia Robert Trujilloa. Haastattelussa Trujillo innostui myös luonnehtimaan bändikavereidensa luonteita - millaisia ovat Metallican jannut.

Trujillon mukaan Metallican hahmot ovat kaikki omalla tavallaan upeita persoonia.

Lars (Ulrich) on älykäs ja vapaamielinen eurooppalainen. Larsin ajattelutapa eroaa muista Metallican tyypeistä, lähinnä kasvatuksen ja koulutuksen johdosta.

James (Hetfield) on bändin musiikillinen lahjakkuus. Mies on samalla melkoisen sensitiivinen ja herkkätuntoinen kaveri. Ulkoisesti kova mutta myös lojaali. Ja James rakastaa autoja.

Kirk (Hammett) on taas erilainen tyyppi - mies harrastaa joogaa kahdesti päivässä, todennäköisesti meditoi eikä syö punaista lihaa. Mutta Kirk myös surffaa, kuten Trujillo.

"We're all… None of us are perfect in our lives — none of us — but we do the best we can with our music. I mean, it is what it is. We laugh at it. Sometimes it's really cool, and sometimes it's really, really not cool. That's okay. You always have fun and do the best you can".

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Norsut kärsivät Ange... Heavy rockin kulttib... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi etsii peleistä innostunutta avustajaa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova