Tuorein sisältö

Elijah Wood puhuu Hobitti-elokuvista

12.01.2008 klo 00.21 | Luettu: 7376 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Frodo Reppuli itse eli Elijah Wood kertoo vaihtaneensa sähköpostia Peter Jacksonin kanssa ja elävänsä samassa käsityksessä kuin muukin maailma: kahdesta julistetusta Hobitti-elokuvasta vain ensimmäinen perustuu J.R.R. Tolkienin kirjaan Hobitti eli sinne ja takaisin. Toinen elokuva täten sitoo Hobittin tarinan yhteen Taru Sormusten Herrasta -trilogian kanssa tuntemattomalla tavalla. Kaikille Jacksonin käyttämille näyttelijöille on teoriassa töitä tarjolla, esiintyivätpä heidän hahmonsa Hobittissa tai eivät.

Elijah Wood odottelee mahdollista kutsua innoissaan, mutta ei usko, että Jackson ja tuottajakumppanit Fran Walsh ja Philippa Boyens lähtisivät sille tielle, että esimerkiksi Frodolle kirjoitettaisiin uusia seikkailuita, jotka eivät ole Tolkienin päästä lähtöisin.

Wood on tyytyväinen asioiden viimeaikaiseen kehitykseen myös fanina: Peter Jacksonin toimiminen tuottajana takaa, että Hobitti-elokuvat sijoittuvat samaan jatkumoon kuin menestystrilogia. Toivottavimpana Wood pitää nyt sitä, että Ian McKellen palaisi Gandalfiksi.

Lähde: MTV Movies Blog

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Salma Hayek kasvatta... Diary of the Dead: R... >

Keskustelut (1 viestiä)

Pyyhekumi

Moderaattori

Rekisteröitynyt 02.04.2007

13.01.2008 klo 13.29

Kuulostaa ihan hyvältä eteenkin kun tuo Peter Jackson on mukana kuvioissa.

Tuollaiset kulttileffat pitäisi jättää sinne huipulle minne ne pääsikin. Katsotaan nyt mitä tästä tulee.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova