Tuorein sisältö

Death metal viranomaisten ja uskonnollisten ryhmien hampaissa Euroopassa

08.10.2014 klo 00.06 | Luettu: 5518 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Onko death metal joutumassa laajemmassa mittakaavassa uskonnollisten piirien ja viranomaisten vainoamaksi Euroopan maaperällä?

Puolan metalliylpeys Behemoth joutui toukokuussa keskeyttämään Venäjän kiertueensa - bändi karkoitettiin maasta kesken keikkaputken.

Nyt Behemoth on vaikeuksissa myös kotimaassaan. Orkesteri joutui perumaan viikko sitten Poznanin keikan. Bändin mukaan kyseessä oli selkeästi "political decision".

Uskonnolliset ryhmät ovat myös protestoineet keikkapaikkojen ulkopuolella mutta se ei Behemothia hidasta.

"We are in the middle of this exciting trek through our beloved country. In every city we are followed by such frenetic agitations that give nothing but extra boost to our radical and uncompromising spectacles".

Tuoreimpana tietona kerrotaan amerikkalaisen death metal -veteraani Cannibal Corpsen Venäjän ongelmista. Bändin lauantainen Venäjän keikka (Ufa) jouduttiin perumaan "teknisten ongelmien johdosta".

Pari viikkoa aikaisemmin venäläinen hengellinen ryhmä "God's will" yritti estää Cannibal Corpsen Venäjän kiertueen.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< V2.fi vieraili: Tech... Robert Downey, Jr. l... >

Keskustelut (5 viestiä)

Veteraani

08.10.2014 klo 08.39

Se että Venäjä on maantieteellisesti Eurooppaa, ei tee siitä kulttuurillisesti osaa Eurooppaa, ei ainakaan tällä hetkellä.

Siltä varalta että J.A.Kaunisto ei ole asiasta tietoinen, myös erinäiset muut ryhmittymät kuten homoseksuaalit ovat joutuneet "Euroopassa" uskonnollisten piirien ja viranomaisten vainoamaksi, samoin kun erinäisiä muitakin ryhmiä vainotaaa.

Ja niissä tapauksissa ei puhuta edes keikkojen estämisestä, joten "vainoamisesta" puhuminen on kirjoittajalta melkoista suhteellisuudentajun puutetta.

"On ihan OK että homoja ja toimittajia vangitaan, mutta se että death metal-bändin ei anneta esiintyä on aivan törkeää mielipiteenvapauden rajoittamista"
lainaa
Kysynvään

08.10.2014 klo 10.12

Mitä hyvää siinä on että homoja tai toimittajia vangita jos he eivät ole tehneet mitään pahaa?? Sama kun sinut löytäisin vankilaan yleisen vittumaisuuden vuoksi....
lainaa
Nergal

08.10.2014 klo 10.31 2 tykkää tästä

Antais nuoki hilluhit vaa asian olla, eikä puuttuis joka asiaa mikä ei niitten mielestä ole cool. En edes ymmärrä miten toi rutto on enää edes olemassa nykymaailmassa..
lainaa
Veteraani

08.10.2014 klo 16.47

Kysynvään kirjoitti:
Mitä hyvää siinä on että homoja tai toimittajia vangita jos he eivät ole tehneet mitään pahaa?? Sama kun sinut löytäisin vankilaan yleisen vittumaisuuden vuoksi....

Siis se lainausmerkkeihin pistämäni osuus oli kärjistettynä mielipiteeni koko tämän jutun piilotetusta sanomasta. Sen pävittely ettei Death Metal-bändi saa esiintyä Venäjällä, aiheuttaa minussa myötähäpeää, kun kerran puhutaan maasta joka aktiivisesti sortaa mainitsemiani ryhmiä.
lainaa
Mahdollisimmanrajua

09.10.2014 klo 05.35 4 tykkää tästä

Niitä tahoja, jotka tämänkin bändin levy-yhtiötä hallitsee, kiinnostaa moraali tai uskonrauha lentävän v*tun vertaa? Kuka täysipäinen tällaista bändiä ja edesottamuksiaan muutenkaan pitää mitenkään "vakuuttavan rajuna" ? Isoja lapsia vain, toteuttamassa vajavaisuuttaan :D
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova