Tuorein sisältö

Jenkkiartisti syyttää tuottajaansa henkisestä ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä

15.10.2014 klo 00.05 | Luettu: 3970 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Yhdysvaltalainen R&B/popartisti Ke$ha on nostanut syytteen entistä tuottajaansa vastaan henkisestä ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Billboardin mukaan poppari syyttää Dr Lukea vuosia jatkuneesta henkisestä kaltoinkohtelusta, johon on liittynyt myös seksuaalista ahdistelua. Ke$han lakimeihen mukaan laulaja pyrkii oikeuskanteella saaman "elämänsä ja uransa takaisin".

"This lawsuit is a wholehearted effort by Kesha to regain control of her music career and her personal freedom after suffering for ten years as a victim of mental manipulation, emotional abuse and sexual assault at the hands of Dr. Luke".

Dr Luke on nostanut oman kanteensa ja syyttää laulajaa valheista, joilla on tarkoitus päästä eroon artistin ja tuottajan välisestä sopimuksesta.

TMZ:n mukaan laulaja väittää tuottajan tyrkyttäneen nuorelle artistille huumaavia aineita ja käyttäneen sekavaa "uhriaan" seksuaalisesti hyväkseen.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sikailua, uhoamista,... The Mars Voltasta tu... >

Keskustelut (2 viestiä)

Seksihurjastelija

15.10.2014 klo 09.06 5 tykkää tästä

Naiset voi aina heittää noi seksiväitteet peliin jos homma kusee tai haluaa muuten vaan kostaan.
lainaa
Kysynvaan

16.10.2014 klo 10.40

Seksihurjastelija kirjoitti:
Naiset voi aina heittää noi seksiväitteet peliin jos homma kusee tai haluaa muuten vaan kostaan.


Luuletko tosiaan että hän on lähtenyt turhan takia haastamaan oikeuteen?? Mielestäni hänellä on todella hyvä syy lähteä haastamaan oikeuteen Dr.Luke mielestäni sinut pitäisi lukita takaisin sinne tynnyri jossa olet kasvanut tai palauttaa 2000 luvulle. Etkö ole päässyt uuttakin lemmenkeppiäsi rakkauden altaaseen viime vuosina, vai oletko enemmän B-Rappuun päub?? Vai mistä tämä naisviha johtuu??
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova