Tuorein sisältö

Marvel ja Uutisankkuri-ohjaaja ovat yhä puheväleissä

25.10.2014 klo 15.35 | Luettu: 2730 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kun ohjaaja Edgar Wright jätti Marvel-elokuvan Ant-Man, Uutisankkuri-mies Adam McKay oli ehdolla korvaajaksi. Ohjaajan pesti meni Peyton Reedille, mutta myös McKayn kädenjälki näkyy elokuvassa, sillä hänet palkattiin hiomaan käsikirjoitusta. Hän kirjoitti uuden version yhdessä pääosanesittäjä Paul Ruddin kanssa. Rudd tunnetaan mm. Uutisankkurista.

Kokemus oli myönteinen, joten McKay ja Marvel keskustelevat parhaillaan toisesta elokuvasta. Mitään ei ole lyöty lukkoon, mutta ideoita pyöritellään. McKay sanailee, että ehkä hän voisi ottaa vastuulleen yhden hahmon. Hän myös toistaa vanhan väittämänsä, ettei hän ole enää (Uutisankkuri 2:n jälkeen) kiinnostunut jatko-osista. Se jää arvailujen varaan, mikä hahmo hänelle sopisi ja sanooko hän ei myös muiden tekemien elokuvien jatko-osille.

McKayn, Will Ferrellin ja John C. Reillyn (Velipuolet, Talladega Nights) kolmas yhteistyö Border Guards on yhä suunnitteilla, kuten on monta muutakin komediaa, kertoo McKay. Border Guards tulee kertomaan rajaa valvovista pölvästeistä, jotka joutuvat itse yrittämään laitonta rajanylitystä.

Lähde: Crave Online

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Captain Phillips -oh... Lex Luthor liittyy I... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova