Tuorein sisältö

Teräsmiehen serkkutytön sarja etenee

03.11.2014 klo 19.00 | Luettu: 2449 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Menestyssarjojen Arrow ja The Flash tekijät työstävät parhaillaan sarjaa Supergirl, joka nimensä mukaisesti kertoo Teräsmiehen serkusta eli Terästytöstä.

Näyttelijöitä etsitään. Terästytöksi eli Kara Zor-Eliksi eli Kara Danversiksi tahdotaan 22-26-vuotias kaukasialainen emäntä. Hahmo on 24-vuotias. Sarjan mytologian mukaan hän oli 12-vuotias, kun planeetta Krypton tuhoutui ja hänet lähetettiin turvaan maapallolle.

Danversin perhe adoptoi Karan ja opetti häntä olemaan varovainen supervoimien kanssa. Odottamattoman katastrofin vuoksi hän joutuu ottamaan voimat käyttöön ja tätä myöten hän innostuu sankaripuuhista.

Sarja esittelee vähintään yhden hahmon, jota ei löydy sarjakuvista. Danversin perheen 26-vuotias biologinen tytär Alexandra "Alex" Danvers on tieteistä kiinnostunut kaunis ja älykäs neito, joka työskentelee hallituksen salaiselle virastolle.

Alex on hyvin kiinnostunut ottosiskon kyvyistä ja jossakin vaiheessa tuntenut kateutta niitä kohtaan. Hän tulee siskonsa tapaan kohtaamaan arkisia ja yliluonnollisia ongelmia.

Lähde: Tvline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Bodom Xmas Bash päät... Kasarisuosikki Cultu... >

Keskustelut (1 viestiä)

oifsdio

03.11.2014 klo 20.21 2 tykkää tästä

Onko maailmassa liian vähän nimiä kun Marvelin vastaava hemmo on Danvers ja sitten on nämä Dent-Kent probleemat yms
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova