Tuorein sisältö

Hanna Marsh viisuilee ja soittaa uutta levyä

14.01.2008 klo 14.35 | Luettu: 2570 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Hanna Marsh ottaa osaa vuoden 2008 Suomen Euroviisukarsintoihin kappaleella Broken Flower. Hanna esiintyy ensimmäisessä karsinnassa lauantaina 8. helmikuuta. Ohjelma tulee suorana TV2-kanavalta kello 21.00. Broken Flower-kappaleen sävellys ja sanoitus on Hanna Marshin käsialaa. Sovittajana ja tuottajana on toiminut Ruotsalainen Lennart Östlund.

- Sävellys syntyi eräänä kesäisenä päivänä spontaanisti. Istuin työhuoneeni ikkunan edessä pianon ääressä ja tuli vahva tunne siitä, että halusin tehdä yksinkertaisen laulun, joka kuvaa luopumista, nöyrtymistä ja sitä miten asiat järjestyvät kun niistä päästää irti. Euroviisut ovat tässä kohtaa erittäin tärkeät minulle. Uskon, että kun Broken Flower menestyy hyvin Suomessa, auttaa se avaamaan raollaan olevia ovia myös levy-yhtiön muissa maissa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa, toteaa Hanna.

Hanna Marsh julkaisee keskiviikkona 27.2. toisen pitkäsoittonsa nimeltään Play. Hannan esikoisalbumi Chameleon girl: Sleeping Under The Rising Sun ihastutti ja ihmetytti kuulijoita värikkyydellään ja moninaisuudellaan. Play jatkaa samaa värikästä iloittelua, mutta on hieman edeltäjäänsä pophenkisempi. Valtaosaa kappaleista voisi kuvata sanalla fantasiapop, mutta mukaan mahtuu myös pari hieman perinteisempää pop-kappaletta.

Albumilla soittaa osassa kappaleita sama kokoonpano kuin edellisellä levyllä, eli Zetaboo (Jarmo Saari, Pekka Lehti ja Marko Timonen) sekä Arttu Takalo. Marsh on itse soittanut pianot kaikkiin kappaleisiin. Osa kappaleista on toteutettu pienemmällä kokoonpanolla ja niissä multi-instrumentalisti Jarmo Saari taiteilee. Saari on myös toiminut tuottajana ja sovittajana.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tuhmat pojat laulava... Kotimaisten filmien ... >

Keskustelut (1 viestiä)

ZarekEngland

Rekisteröitynyt 25.07.2007

14.01.2008 klo 14.46

Aina sanonu että suomen paras naisartisti, kova työ palkitaan :)
Kunnon Kate Bush-tyylinen laululintu.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova