Tuorein sisältö

Suunnitteilla kahdeksas Harry Potter -elokuva?

14.01.2008 klo 18.03 | Luettu: 4244 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Brittilehdistö on laskenut liikkeelle huhun, jota on jo odoteltukin. Viimeinen Harry Potter -kirja Deathly Hallows on sen verran tuhti tiiliskivi, että siitä saatetaan kuvata kaksi elokuvaa. Samanlainen huhu liikkui paria vuotta ennen elokuvia Liekehtivä Pikari ja Feeniksin Kilta.

Sarjan menestyksen huomioonottaen päätös olisi taloudellisesti erittäin kannattava. Brittilehden lähteet kuitenkin painottavat, että kyseessä olisi toteutuessaan taiteellinen ratkaisu. Fanit ovat kritisoineet kirjojen karsimista vesurilla, eivätkä Deathly Hallowsin sivujuonet kirjailija J.K. Rowlingin itsensäkään mukaan käänny elokuvaksi, ellei kestoa ole vähintään 4 tuntia.

Elokuvastudion kerrotaan haaveilevan Oscareista ja harkitsevan kaikkia vaihtoehtoja, kuten aiempaa kovemman luokan ohjaajia, esimerkiksi Steven Spielbergiä.

Lähde: The Mail on Sunday

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kotimaisten filmien ... Alpinen autoradio so... >

Keskustelut (2 viestiä)

Dix-Tracys

Rekisteröitynyt 22.04.2007

14.01.2008 klo 18.55

Ei vitussa pelimannia perkele!
Pilaa ne loputkin mahdollisuudet.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

14.01.2008 klo 19.03

Guillermo del Toro on ilmaissut tosissaan tahtovansa seiskapotterin ohjata. Näin kun kävisi ja kaksi elokuvaa olisi tulossa, niin kyllä palaisi usko elokuvasarjaan - kirjat nyt ovat ihan omaa luokkaansa. Ensimmäinen Potter oli sekametelisoppa, toinen on mielestäni erinomainen lasten seikkailuelokuva - mutta siitä eteenpäin sarja on ollut onttoa jos näyttävää visuaalista karkkia, joka toimisi parhaiten mykkäelokuvana. Del Toro toisi päätösosaan väkisinkin inhimillisyyttä, maagisuudesta tinkimättä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova