Tuorein sisältö

Dwayne Johnson ja Kevin Hart pistävät hyrskyn myrskyn

12.11.2014 klo 15.08 | Luettu: 2151 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kevin Hart ja Dwayne Johnson tähdittävät toimintakomediaa Central Intelligence, jonka ohjaa Rawson Marshall Thurber (Millerit, Boltsit pelissä).

Hart näyttelee kouluaikoina urheillutta miestä, joka on nykyään kirjanpitäjä. Kun luokkakokous lähestyy, entinen koulukaveri ottaa häneen yhteyttä. Ennen vanhaan kaveria kiusattiin, mutta nykyään hän on Johnsonin näköinen CIA:lle työskentelevä palkkamurhaaja. Kaverukset joutuvat yhdessä estämään armeijan salaisuuksien vuotamisen pimeille markkinoille.

Johnsonin tähdittämä Hercules nousi voitolliseksi alkuvaikeuksista huolimatta, joten on oikein sanoa, että molemmat tähdet ovat vedossa. Hart on suorastaan tulessa: hän on näytellyt tänä vuonna kolmessa hitissä (Ride Along, About Last Night, Think Like a Man Too).

Miesten pituudesta on liikkeellä ristiriitaisia väittämiä, mutta toinen tunnetaan pätkänä ja toinen korstona. Pituusero on noin 30-40 senttiä.

Pojilla on yhtä suunnaton työmoraali päätellen siitä, että he kehuvat toisiaan (ja itseään) sosiaalisessa mediassa. Katsopa vaikka tämä video.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Spotify-pomo väittää... Tuttu peli jatkuu AC... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova