Tuorein sisältö

50 Cent, Timbaland ja Blige mukana hormoniskandaalissa

15.01.2008 klo 08.59 | Luettu: 2358 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Useita musiikkitaivaan tähtiä on nimetty osalliseksi suuressa laittomasti määrättyjä hormoneja jäljittävässä tutkimuksessa Albanyn piirikunnassa Yhdysvalloissa. Viranomaiset ovat tutkineet lääkäreitä ja klinikoita, jotka ovat kirjoittaneet steroidi-ja kasvuhormonireseptejä löysin perustein. Ongelma keskittyy lähinnä ikääntymistä vastaan apua tarjoavien lääkäreiden ja laitosten piiriin.

Mary J. Blige, 50 Cent, Timbaland ja Wyclef Jean mainitaan usean tuhannen muun nimen mukana henkilöinä, jotka ovat saaneet epämääräisin perustein haltuunsa steroidi-ja hormonivalmisteita. Osassa tapauksista on käytetty salanimiä ja kiertoteitä. Tähdet eivät ole rikkoneet lakia, tutkittavana ovat lääkkeitä määränneet lääkärit.

Urheilusta viihteen puoleen kääntyneet tutkimukset osoittavat tähtien käyttävän ulkomuotonsa parantamiseen ja säilyttämiseen kaikki mahdolliset keinot. Rasvaimut ja botox-ruiskeet saavat rinnalleen hormonivalmisteet, joilla yritetään ylläpitää ikuista nuoruutta ja kauneutta. Tosin hormonivalmisteilla on sivuvaikutuksia, jotka saattavat olla hyvinkin voimakkaita. Wrestling-tähti Chris Benoit, joka tappoi viime vuonna itsensä lisäksi vaimonsa ja lapsensa, oli pahassa pillerikierteessä. Miehen tiedetään käyttäneen tajuttomat määrät hormoneja ja muita mömmöjä ennen lopullista tekoaan.

Mary J.Bligen taholta asia on jyrkästi kiistetty.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Renny Harlin liittou... Italialaislaulaja sa... >

Keskustelut (1 viestiä)

ojidfsdm

27.05.2012 klo 17.22

vai että semmosta
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova