Tuorein sisältö

Fast & Furious 10 on suunnitteilla

15.11.2014 klo 18.35 | Luettu: 5382 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tällä viikolla liikkeellä on ollut huhu, jonka mukaan Fast & Furious -sarjan osien 3-6 ohjaaja Justin Lin tahdotaan kaksiosaisen päätöksen ohjaajaksi.

Tuottaja Donna Langleyn sanavalintojen mukaan loppu ei häämötä vielä. Hän uskoo, että sarja jatkaa kehittymistä ja elokuvia tehdään vielä vähintään kolme. Hahmoja on monia ja uusia aiotaan esitellä. Ensi keväänä valmistuvan seitsemännen osan menestys luonnollisesti vaikuttaa suunnitelmiin.

Langleyn mukaan studio ilman muuta miettii, missä vaiheessa liika on liikaa. Osa 7 olisi jo DVD:llä, ellei Paul Walkerin kuolema olisi aiheuttanut lykkäyksiä, joten leffa per vuosi ei välttämättä ole studion silmissä liikaa.

Siitä on liikkeellä ristiriitaisia väittämiä, miten motivoitunut Vin Diesel on jatkamaan pääroolissa. Dieselin tuorein oma (Facebook-)kommentti on positiivinen: hän on ylpeä itsensä ja Dwayne Johnsonin näyttelemien arkkityyppisten hahmojen välisestä magiasta.


Lähteet: Hollywood Reporter, Facebook

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ali Baba seikkailee ... Jude Law kiusaa kuni... >

Keskustelut (3 viestiä)

pälliXXX

15.11.2014 klo 19.33

Vai niin... No ihan kivaa kerran katsottavaa melskettä nämä ovat tarjonneet, joten siinäpähän tekevät. Tosin luulisi jo ikä alkavan painaa kympin kohdalla, tai ainkin pällin jo katkeavan yhdeltä jos toiseltakin näyttelijältä.
lainaa
Hellsinki

16.11.2014 klo 10.48 3 tykkää tästä

Ekat kolme oli parempia, sen jälkeen tää on lähteny perus tapa kaikki linjalle.... Nelonen oli parempi... Tekis nyt sellasen mis on samaa meininkiä kun ekaa ja tilassa.... se olis niin jees.
lainaa
pfgogpij

16.11.2014 klo 11.24 4 tykkää tästä

Hellsinki kirjoitti:
Ekat kolme oli parempia, sen jälkeen tää on lähteny perus tapa kaikki linjalle.... Nelonen oli parempi... Tekis nyt sellasen mis on samaa meininkiä kun ekaa ja tilassa.... se olis niin jees.


Olis jees jos et pinnaisi koulusta niin paljoa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova