Tuorein sisältö

Helinä-keijun takapuoli on entistäkin leveämpi näytellyssä komediassa

20.11.2014 klo 11.24 | Luettu: 4212 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Melissa McCarthy (Morsiusneidot, The Heat) on Helinä-keiju eli Tinker Bell nimeämättömässä elokuvassa, jonka ohjaa Shawn Levy (Night at the Museum, The Internship).

Jos Disneyn seksikäs tiimalasiblondi on ainoa Helinä jonka tunnet, saatat ihmetellä tätä päätöstä. On kuitenkin muistettava, että alkuperäisessä Peter Pan -näytelmässä Helinä-keiju toteutettiin voimakkaan kohdevalon avulla. McCarthy itseasiassa näyttää Helinältä enemmän kuin useimmat näyttelijät:


Leffaa kuvaillaan moderniksi näkemykseksi hahmosta ja humoristiseksi seikkailuksi. Levyllä on työn alla yli kymmenen muutakin projektia (mm. äskettäin uutisoitu Ali Baba -seikkailu), mutta Helinän leffa saattaa olla hänen seuraavansa. Mukana on jo kirjoittajakin: Nicholas Stoller (Yes Man, Sex Tape). Elokuvaa suunnittelee 20th Century Fox.

Disney kaavaili aikanaan Elizabeth Banksin tähdittämää Helinä-komediaa, mutta se ei edennyt. Disneyn seitsemäs Helinä-animaatio Helinä-keiju ja Mikä-mikä-hirviön arvoitus (Legend of the NeverBeast) saapuu Suomeen kuukauden kuluttua.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Angus Young putosi s... Sweden Rock julkisti... >

Keskustelut (1 viestiä)

PeterPank

09.08.2016 klo 19.16 1 tykkää tästä

I like big butts and I can not lie.
Niinpä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova