Tuorein sisältö

Source Code saa jatko-osan

03.12.2014 klo 22.45 | Luettu: 3520 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jake Gyllenhaalin tähdittämä tieteisjännäri Source Code saa jatko-osan. Ensimmäisessä osassa Gyllenhaalin hahmo joutui elämään yhä uudestaan skenaarion, jossa junassa oleva pommi räjähtää muutaman minuutin kuluttua.

Anna Foerster on kiinnitetty ohjaajaksi. Hän on aiemmin ohjannut jaksoja tv-sarjoihin Criminal Minds ja Outlander. Alkuperäinen käsikirjoittaja Ben Ripley ja tuottajat palaavat töihin.

Näyttelijöistä ei ole puhetta vielä. Gyllenhaal ei palannut elokuviensa Donnie Darko ja Jarhead jatko-osiin, jotka päätyivät suoraan DVD-hyllyyn. Netissä on pohdittu, onko Source Code 2 samantapainen juttu. On kuitenkin muistettava, että Donnie Darko ja Jarhead floppasivat teattereissa.

32 miljoonalla dollarilla tehty Source Code tienasi lähes 150 miljoonaa. Sen ohjaaja Duncan Jones sai seuraavaksi vastuulleen jättiprojektin Warcraft.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jean-Claude Van Damm... Iron Maidenin Troope... >

Keskustelut (1 viestiä)

Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

04.12.2014 klo 11.12

Jo alkuperäinen petti viimeisen 30 minuutin kohdalla, kun homma vedettiin ihan muusiksi. Siihen asti leffa oli ollut varsin mielenkiintoinen norsun kokoisista porsaanrei'istä huolimatta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova