Tuorein sisältö

Megadethin ex-rumpali valmis tekemään paluun Mustainen porukkaan

08.12.2014 klo 00.06 | Luettu: 3175 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Megadeth menetti hiljattain sekä kitaristi Chris Broderickin että rumpali Shawn Droverin. Syynä lähtöön olivat kuulemma "taiteelliset erimielisyydet".

Rumpalin veli, vuonna 2007 Megadethin jättänyt kitaristi Glen Drover on jo ehtinyt kieltää aikeensa liittyä uudelleen Megadethin miehistöön (V2.fi-uutinen). Jostain syystä myös vuosina 1988-1998 Megadethissa soittanut rumpali Nick Menza on katsonut tarpeelliseksi kommentoida mahdollisuuttaan palata Dave Mustainen porukkaan.

"Like I have said in the past, I don't rule out rejoining Megadeth and the opportunity would be totally cool. I'm open to whatever could possibly happen. That's up to Dave. Right now I'm focused on writing and demoing songs with Chris Poland and James Lomenzo", toteaa Menza Facebookissa.

Menza oli jo palaamassa bändiin vuonna 2004. Mutta vain päiviä Megadethiin paluunsa jälkeen Mustainen ja Menzan sukset menivät ristiin ja kesken harjoitusten Menza korvattiin Shawn Droverilla. Kuulemma syynä oli Menzan huono valmistautuminen.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Seitsemän rohkeata m... Amerikkalaiset sääst... >

Keskustelut (1 viestiä)

MustaineBarbaari

08.12.2014 klo 12.21

Aika näkymätön tuo Menzan panos on aina ollut Megadethissä. Ihan hyvin rummuttelee, ei siinä mitään. Kunhan löytyisi soittajat, joilla pysyvät sukset samassa suunnassa Daven kanssa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova