Tuorein sisältö

Liam Neeson on avoin Star Warsin ja Takenin jatkolle

14.01.2015 klo 21.52 | Luettu: 3827 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Liam Neeson ei uskonut Taken 2:n ensi-illan aikoihin, että sarja jatkuu. Nyt kun Taken 3 on aloittanut maailmanvalloituksen, hänellä on toinen ääni kellossa. Hän tahtoisi näytellä uudestaan kolmosessa esiintyvän Forest Whitakerin kanssa ja jos tilaisuus tulee Taken 4:n muodossa, se sopii hänelle.

Lähde: Fox News

Yahoo tahtoo tietää, suostuisiko Neeson palaamaan jedimestari Qui-Gon Jinnin rooliin. Neeson ei ole varma, missä yhteydessä hahmoa voitaisiin tarvita, mutta ehkä kaikki on mahdollista jedeille, joten: mikä ettei. Alta löytyvässä videossa hän puhuu myös elokuvan Star Wars: The Force Awakens uuden valomiekan käytännöllisyydestä.Mainitaan samaan syssyyn, että Neeson on kiinnitetty elokuvan The Escapist amerikkalaiseen versioon. Alkuperäinen brittijännäri vuodelta 2008 kertoo elinkautiseen tuomitusta miehestä, joka päättää paeta vankilasta nähdäkseen sairaan tyttärensä. Kypsää karismaa ei puutu "vanhastakaan" versiosta, jota tähdittää Brian Cox.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Gone Girl -tiimi mod... Hobitti-tähdestä Ham... >

Keskustelut (2 viestiä)

mitäteetlucas

15.01.2015 klo 15.11

No niin jus tuodaan tähän nyt mukaan vielä henkiinherättäminenkin niin saadaan Darth Vader mukaan näihin uusiin leffoihin. Ja lisätään paluuseen vielä joku korni "Im back" repliikki
lainaa
PekkaKana69

16.01.2015 klo 12.01

mitäteetlucas kirjoitti:
No niin jus tuodaan tähän nyt mukaan vielä henkiinherättäminenkin niin saadaan Darth Vader mukaan näihin uusiin leffoihin. Ja lisätään paluuseen vielä joku korni "Im back" repliikki


Kyllä! Schwarzenegger näyttelemään Dark Waderia sinne Enterprise-alukselle, niin saattaisin minäkin katsoa ensimmäistä kertaa kyseistä leffasarjaa!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova