Tuorein sisältö

Brittimedia huomioi Suomen Euroviisukarsintojen voittajaehdokkaan PKN:n

02.02.2015 klo 12.39 | Luettu: 5724 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pertti Kurikan Nimipäivät tavoittelee Suomen Euroviisuedustajan paikkaa ennakkosuosikin viitta harteillaan.

Asia on huomioitu myös Britanniassa. Esimerkiksi Independent kertoo laajasti verkkosivuillaan "suomalaisesta kehitysvammaisten punk-ryhmästä, joka pyrkii herättämään tietoisuutta".

Independent käyttää orkesterista lyhennettä PKN.

Bändin manageri Kalle Pajamaan kerrotaan todenneen Pertin olevan vannoutunut Euroviisufani. Perhe ja fanit tulevat orkesteria, bändi on saanut myös punk-piirien hyväksynnän.

Tuomalla Euroviisuissa esille vammaisten asiaa bändin jäsenet toivovat onnistuvansa houkkutelemaan lisää rahoitusta vammaisia koskettaville sosiaalisille hankkeille. Samalla lisääntyisi tietoisuus Downin syndroomaa sairastavista ihmisistä.

Jutussa tuodaan myös ilmi "The Punk Syndrome" -dokumenttielokuva.

Pertti Kurikan Nimipäivät on mukana Uuden Musiikin Kilpailun ensimmäisessä karsintaerässä lauantaina 7.2. UMK:n voittaja edustaa Suomea Wienin Euroviisuissa toukokuussa.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< 50 Shades of Grey ko... 70-luvun listasuosik... >

Keskustelut (5 viestiä)

xxxooo

02.02.2015 klo 13.30 4 tykkää tästä

"Samalla lisääntyisi tietoisuus Drownin syndroomasta kärsivistä ihmisistä"

Suurin osa Downeista ei kärsi syndroomasta millään tavalla.
lainaa
sadbuttrue

02.02.2015 klo 13.33 12 tykkää tästä

Lähetetään sinne demareita edustamaan. Ne on vielä vammasempia.
lainaa
ipofsjpiofs

02.02.2015 klo 14.35 1 tykkää tästä

On niin onnettomat kisat ja surkeat esiintyjät että hyvä ettei ihan hajuttomaksi mennyt. Viime vuonna voitti transu, tänä vuonna vammaiset, ensi vuonna koira tai sotaveteraani?
lainaa
mz-412

Rekisteröitynyt 22.11.2008

02.02.2015 klo 18.56

kyllä se on niin että noi pääsee säälistä edustamaan suomea, kun ne on niin erillaisia, tosin taso ei tuossa UMK:ssa muutenkaan kovin häävi ole..
lainaa
sfdifsoiio

02.02.2015 klo 21.28 2 tykkää tästä

mz-412 kirjoitti:
kyllä se on niin että noi pääsee säälistä edustamaan suomea, kun ne on niin erillaisia, tosin taso ei tuossa UMK:ssa muutenkaan kovin häävi ole..


En nyt välttämättä sanois erottautumis"kykyä" sääliksi. Pääsikö Lordi euroviisuihin säälistä? Jos tuolla euroviisulistassa olis jotain Suvi Teräsniskaa ja Jonne Aaronia tai edes Hevisaurusta niin vois olla jotain kilpailuakin. Kurikan Nimipäivät kuitenkin ovat edes jokseenkin tuttuja Kovasikajutuista ja siihen liittyvästä sälästä. Lähes kaikki muut ovat nevahööd-kastia

Eikä erottautumiskyky ole välttämättä huono juttu. Kyllä siellä euroviisuissa muutenkin kuullaan ja nähdään taas 20-30 täysin identtistä limudiscoesitystä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova