Tuorein sisältö

Oliver Stone tuo valkokankaalle George W. Bushin

21.01.2008 klo 15.09 | Luettu: 1534 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kantaaottavista elokuvista tunnettu Oliver Stone ohjaa seuraavaksi Yhdysvaltain kovasti kritisoidusta presidentistä kertovan elokuvan Bush. George W. Bushia näyttelee Josh Brolin.

Käsikirjoittajien lakko esti Stonea kuvaamasta Vietnam-elokuvaa Pinkville. Bushin tuottaja kertoo, että Stanley Weiserin käsikirjoitus presidenttielokuvalle oli valmiina jo ennen lakkoa, ja että suuri osa Pinkvillen tuotantoryhmästä oli heti valmis vaihtamaan projektia. Mikäli rahoitusongelmat selviävät, Bush saatetaan kuvata jo tänä keväänä.

Stone on tiettävästi kovan luokan Bush-kriitikko. Ohjaaja kuitenkin vakuuttaa, ettei aio ohjata propagandaa, ei edes ilmaista omaa mielipidettään, vaan kertoa kuinka Bush nousi valtaan.

"Minä olen kuin erotuomari, ja tahdon reilun, totuudenmukaisen kuvauksen miehestä. Kuinka Bush eteni alkoholistipummista maailman vaikutusvaltaisimmaksi hahmoksi?" Stone sanailee. "Elokuva käsittelee muun muassa Bushin uskoa siihen, että Jumala itse valitsi hänet Yhdysvaltain presidentiksi."



Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tummille Perhosille ... Gary Glitterin vanki... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova