Tuorein sisältö

Linkki Hulkin ja Rautamiehen välillä

21.01.2008 klo 15.38 | Luettu: 2043 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Oikeuden Puolustajat -elokuva on hyllytetty, mutta Kostajat (The Avengers) näyttää yhä todennäköisemmältä.

William Hurt näyttelee kenraali "Thunderbolt" Rossia ensi kesän spektaakkelissa The Incredible Hulk, joka hylkää Ang Leen Hulkin asetelmat kokonaan. Hurt on paljastanut, että yhdessä kohtauksessa hän näyttelee Robert Downey Jr.:n kanssa. Downey on pääosassa kesän toisessa isossa Marvel-filmatisoinnissa Rautamies (Iron Man).

"En tiedä miten se kaikki toimii", Hurt myöntää, kerrottuaan olevansa kohtauksesta innoissaan. "On outoa näytellä toisesta elokuvasta peräisin olevan hahmon kanssa ja tietää, että kyseessä on jekku. Teimme jotakin; en tiedä minkälaista sitä on katsoa."

Hurt kertoo myös, että uusi Hulk on aiempaa sankarillisempi, ja että väärinymmärretty hirviö saa elokuvassa myös sympatioita. Edward Nortonin näyttelemä Hulk kohtaa filmatisoinnissa veroisensa voimanpesän Kuvotuksen, jota tulkitsee Tim Roth.

Mikäli Kostajat-elokuva toteutuu, nähdään siinä tämän tiedon mukaan Hulk, Rautamies, Thor, Nick Fury, Kapteeni Amerikka ja Muurahaismies, jotka saavat kaikki ensin oman (modernin) elokuvansa.

Lähde: MTV Movies

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Gary Glitterin vanki... Animaatiomaailmassa ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Wagge

Rekisteröitynyt 11.04.2007

21.01.2008 klo 19.38

Toivottavasti tuosta Hulkista tulisi parempi kuin edellisestä, sillä meni siihen viisi euroa täysin hukkaan ja harmittaa vieläkin.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova