Tuorein sisältö

5 Seconds of Summer virallisesti vuoden huonoin bändi – ja ylpeä siitä

19.02.2015 klo 15.00 | Luettu: 4537 kertaa | Teksti: Roosa Raukko

NME Awardseissa nimetään joka vuosi vuoden huonoin bändi. Tittelin on aiemmin voittanut mm One Direction, Jonas Brothers ja The 1975. Teinityttöjen suosiossa oleva brittipoikabändi One Direction on voinut lisätä tittelin saavutusluetteloonsa jo kahtena vuotena.

One Direction oli ehdolla myös tänä vuonna, mutta mukaan liittyi myös uusi kilpailija – vasta vuonna 2014 esikoisalbuminsa julkaissut, nuori ja nouseva aussipoikabändi 5 Seconds Of Summer. Saatat tunnistaa bändin hiteistä Amnesia ja She looks so perfect. Se, mikä ehdokkuudessa yllätti, oli bändin reaktio.




Sen sijaan, että he olisivat loukkaantuneet tästä kyseenalaisesta kunniasta, he alkoivat aktiivisesti kampanjoimaan voittonsa puolesta. Fanit olivat ensin epävarmoja, mutta lähtivät mukaan äänestykseen.

Lopputulos on nyt selvinnyt – 5 Seconds of Summer on virallisesti vuoden huonoin bändi. Katso poikien ja fanien reaktiot alla.
















Kisassa oli mukana myös useita isoja nimiä, kuten Bastille, Blink-182, One Direction, The 1975 ja U2. Tavallaanhan voidaan ajatella, että pojat voittivat merkittävän palkinnon, josta kisasivat omien idoliensa kanssa. Ainakin he voittivat NME:n omassa pelissään reagoimalla täysin eri tavalla, kun kukaan odotti.


Pojat lähtevät omalle maailmankiertueelleen Rock Out With Your Socks Out myöhemmin tänä vuonna.

Tsekkaa myös muiden kategorioiden voittajat.

V2.fi | Roosa Raukko
< The Voice of Finland... Rokkarin syöpäuutine... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova