Tuorein sisältö

'Egoni sopeutuu asiaan' - Floor Jansen halustaan osallistua Nightwishin biisintekoon

20.02.2015 klo 17.46 | Luettu: 1421 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

FaceCulturen haastattelussa Nightwishin Floor Jansen on kommentoinut (mahdollisia) intohimojaan saada sävellyksiään Nightwishin esitettäväksi. Jansen on sekä säveltänyt että sanoittanut toisen yhtyeensä ReVampin kappaleita.

Jansenin mukaan häntä ei harmita ettei ollut mukana kirjoittamassa levyn kappaleita. Kyseessä on vasta Floorin ensimmäinen Nightwish-levy.

- Olen onnekas, että työskentelen tyyppien kanssa, jotka pystyvät tuottamaan Nightwishin tyylisiä lauluja. Nightwishin eri levyjä ja "aikakausia" yhdistää bändille tyypillinen soundi. Minun "pieni" egoni sopeutuu aivan hyvin asiaan, minun ei tarvitse osallistua kirjoitusprosessiin - lopputulos on joka tapauksessa mahtavaa.

Floor painottaa että levyllä on kuitenkin hänenkin luovuutensa jälkeä. Vaikka Holopaisen sävellykset ja sanoitukset ovat tarkkaan mietittyjä, laulajan oma panos vaikuttaa lopputulokseen - asioita voi laulaa eri tavalla.

Jansenin mukaan harjoitusvaiheessa kappaleiden vaatimia laulutyylejä pyöriteltiin ahkerasti. Pitäisikö olla enemmän popimpaa vai oopperahekumointia.

- Se oli miellyttävää palapeliä, jossa jokainen pääsi esittämään omat mielipiteensä. Jokainen sai osallistua lopputuloksen hiomiseen. Tämänkin vuoksi levyllä on ripaus enemmän bändisoundia.

Endless Forms Most Beautiful julkaistaan maaliskuun lopulla.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Foto: Jason Momoa on... Maailman suosituin p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi 15-v miitti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova