Tuorein sisältö

Huumeet, raha ja naiset ovat pilanneet lähes jokaisen bändin, toteaa Dave Mustaine

25.02.2015 klo 16.19 | Luettu: 2283 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Megadethin pomomies Dave Mustaine on antanut Pensado's Placen haastattelussa vinkkejä, miten bändi pidetään hengissä.

- Kun liityt bändiin, ajatuksena on että porukka pelaa samaan maaliin. Mutta toisinaan bändin tyypit tapaavat sen ainoan oikean ja soppa on valmis. Mielestäni huumeet, raha tai naiset ovat pilanneet lähes kaikki bändit maailmanhistoriassa.

- Parasta, mitä voit tehdä bändikamuille, on rehellisyys. Megadethissa on vuosien aikana ollut paljon miehistönmuutoksia. Soittajat ovat muuttanut mielipidettään, millainen Megadethin pitäisi olla. Megedath on minun juttuni, olen avoin ehdotuksille mutta jos muutokset eivät sovi Megadethiin, se ei tule kyseeseen.

- Aikoinaan monet ongelmat johtuivat huumeista. Vuosia sitten jokainen käytti huumeita - pahinta oli huumeongelma yhdistettynä tukevaan lompakkoon joten huumeiden hankkiminen ei ollut ongelma. Huumeiden kanssa pelaaminen oli melkoista säätämistä. Porukkaa heitetiin pihalle ja uudet miehet tulivat soittamaan. Megadethin basisti Dave Ellefson on ollut kuivilla jo lähes 25 vuotta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Disney-taustainen la... Crocseilla varustett... >

Keskustelut (3 viestiä)

pikkuarska

Rekisteröitynyt 20.03.2008

26.02.2015 klo 02.09 1 tykkää tästä

Herra mustaine ei ole ollut kyllä kuivilla, tai on muuten vain muissa maailmoissa...ainakin jos kuuntelee pätkiä Symphony Interrupted -konsertista :D
lainaa
Derp

26.02.2015 klo 09.07

pikkuarska kirjoitti:
Herra mustaine ei ole ollut kyllä kuivilla, tai on muuten vain muissa maailmoissa...ainakin jos kuuntelee pätkiä Symphony Interrupted -konsertista :D


No hänhän on uskovainen, eli toisinsanoen hullu
lainaa
jopfsdpodfs

26.02.2015 klo 13.41

Asiat siis ratkeaa kun alkavat homoiksi ja esiintyvät ilmaiseksi. Ei enää yhtään pilalle menevää bändiä problem solved
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova