Tuorein sisältö

Eläinten suunnittelema kaupunki Disneyn mukaan: kuva

05.03.2015 klo 22.30 | Luettu: 3128 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Seuraava Walt Disney Animation Studios -elokuva on Zootopia. Elokuva kertoo miehestä, joka pakenee ja yrittää todistaa syyttömyytensä, kun hänet lavastetaan rikolliseksi. Hän saa apua poliisilta, joka aluksi jahtaa häntä, mutta on pian itsekin vaarassa joutua salaliiton uhriksi.

Mainittu mies on kettu ja mainittu poliisi on jänis. He asuvat älykkäiden eläinten kaupungissa, joka Disneyn lupausten mukaan on suunniteltu eläinten logiikalla alusta loppuun.

Ensi-iltaan on tasan vuosi. Uusi konseptikuva on julkaistu:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Britannian Robinin d... Ian McKellenin tähdi... >

Keskustelut (2 viestiä)

eeroteero

06.03.2015 klo 16.09

Koska Disneyn edellinen turrien tähditättämä keffa, Pikku Kananen, oli kaikkien rakastama klassikko. Eiku...
lainaa
kifsdpjiofsdfdspioj

06.03.2015 klo 18.00 3 tykkää tästä

Eläinten logiikalla alusta loppuun. Eli katsojakohderyhmä on eläimet? Mä kyllä vähän luulen että eläimiä ei kiinnosta tippaakaan rakentaa pilvenpiirtäjiä, varsinkin niin että leijonat ja pingviinit elävät rinta rinnan toimistotöissään.

Jos tekisivät realistisen skifihommelin niin konseptissa voisi ehkä olla jotain ideaakin. Ihmissivilisaatio on tuhounut ja seeprajengi ei tule toimeen krokojengin kanssa ja ammuskelevat keppipyssyillä toisiaan. Tuhat eri lajia tappelemassa ja sovittelemassa keskenään. Game Of Thronesin vehkeilyt jäisi toiseksi. Lopussa muurahaiset heräävät ja peli on ohi.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova