Tuorein sisältö

Udo Dirkschneider vihjaa Acceptin pelanneen albuminsa listakärkeen

10.03.2015 klo 16.25 | Luettu: 1272 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

The Rock Onlinen haastattelussa Accept-legenda Udo Dirkschneider kommentoi ex-bändinsä nousua viime elokuussa Saksan listakärkeen levyllään Blind Rage.

Harmittiko, Acceptin ensimmäinen listakärki ja ilman Udoa.

Udo toteaa tiedostavansa bisneksen lainalaisuudet - rokkari vihjaa levy-yhtiön hoitaneen tilanteen mallikkaasti ja "pelanneen" Acceptin listakärkeen.

Levyn julkaisua siirrettiin alkuperäisestä, pois Judas Priestin tuoreimman levyn "varjosta". Uudeksi julkaisupäiväksi määrättiin elokuu, joka on suurten julkaisujen osalta hiljainen - jopa kuollut kuukausi.

- Minulle on selvää, miksi albumin julkaisu siirrettiin elokuulle. Normaalisti elokuussa ei tapahdu mitään. Se oli levy-yhtiöltä ovela siirto. Tietenkin ykköspaikka on hyvä asia. Pressi innostui asiasta.

Udo myöntää myös käyneensä tsekkaamassa bändin keikan (Hampuri, lokakuussa 2014), normaalisti lipun ostamalla. Udo syyttää bändiä fiiliksen puutteesta. Myös laulaja Mark Tornillon suoritus jätti ristiriitaisen jälkimaun - vanhemman materiaalin suhteen lopputulos oli kaikkea muuta kuin erinomainen.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Dwayne Johnson selvi... Roskilden lauantain ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova