Tuorein sisältö

Legendaarinen laulaja ilmoitti esiintyvänsä Lady Gagan häissä

12.03.2015 klo 11.00 | Luettu: 1717 kertaa | Teksti: Varpu Sipilä

Lady Gagan ja Taylor Kinneyn häät tulevat eittämättä olemaan aivan omaa luokkaansa. Tästä kertoo muun muassa se, että legendaarinen laulaja Tony Bennett on ilmoittanut laulavansa serenadin parin tulevissa juhlissa. Bennett kertoo olevansa erittäin iloinen parin aikeista mennä naimisiin.

Jo 88-vuotias herra kertoi Gagan pyytäneen häntä laulamaan häissä. Bennettin mukaan laulajattaren häät tulevat olemaan spektaakkeli. Hänen mielestään Gaga ja Kinney ovat täydellinen pari.

Häiden huhutaan järjestettävän pariskunnan kartanossa Malibussa myöhemmin tämän vuoden aikana. Tarkkaa päivämäärää ei ole vielä vahvistettu.

V2.fi | Varpu Sipilä
< Mediahuhu, metalliki... Jyväskylän Sataman Y... >

Keskustelut (2 viestiä)

pikkuarska

Rekisteröitynyt 20.03.2008

12.03.2015 klo 11.42 6 tykkää tästä

Iltalehtiotsikointia taas. En arvosta.
lainaa
jpofsdjpidfs

12.03.2015 klo 13.01

Täällä viihdepuolella alkaa aika lailla näkymään tätä otsikointia. No ehkä viihdeuutisten kohderyhmä on enemmän se juorujuttujen lukijat joten ehkä tämmönen jako V2-juttuihin/IS-juttuihin on järkevä

Bennetin nimi kyllä tuli heti mieleen otsikkoa lukiessa, joten ehkä on tarpeeksi suuri stara että vois nimeäkin käyttää. Ja niin on muuten myös tuo Slipknot...

Toisaalta huumoripelleilyn vuoksi voisi kokeilla mitä tapahtuisi jos kaikki otsikot perseiltäisiin. "Tyylikästä kiihkoilua uudessa hittisarjan trailerissa", "Hittibändi vahvisti nettivuodon", "Huippuohjaajan seuraavaan huippunäyttelijä ja muita", "Huippupäivä pilalla: kärsimme kaikki tämän huippuohjaajan huippuhäiriöstä"
lainaa

Kirjoita kommentti


125


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova