Tuorein sisältö

Sakara Records on Diablon uusi koti

24.01.2008 klo 10.48 | Luettu: 2166 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mokoma-yhtyeen vuonna 2003 perustama levy-yhtiö Sakara Records ja tamperelainen metallipartio Diablo ovat aloittaneet yhteistyön. Sakara Records julkaisee Diablon viidennen studioalbumin toukokuussa 2008. Icaros -nimellä kulkevan albumin äänitykset alkavat tammikuun lopulla Fantom-studiolla Tampereella.

- Diablon jäsenet ovat tuttuja soittokuvioista jo vuosien takaa. Bändin työtä pelkäämätön asenne ja vimmainen uusi materiaali tekivät päätöksen yhteistyön aloittamisesta varsin helpoksi, Sakara Recordsin Tuomo Saikkonen kertoo.

Yhtiö aikoo satsata ennen kaikkea Diablon kansainvälistymiseen.

- Emme aio rahastaa kotimaan markkinoilla tehtyä pohjatyötä, vaan laitamme kaikki paukut kansainvälistymiseen, Saikkonen lupaa.

Mokoman jäsenet perustivat Sakara Recordsin vuonna 2003 oman musiikkinsa julkaisukanavaksi. Sittemmin yhtiön artistikatraaseen ovat liittyneet Stam1na, Rytmihäiriö, Black Bile ja nyt viimeisimpänä Diablo. Näiltä kaikilta julkaistaan uudet albumit kevään 2008 aikana.






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Spürma lentää tammik... Britney haluaa lisää... >

Keskustelut (1 viestiä)

Rams

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

24.01.2008 klo 13.21

Alkaa olemaan aika kova lafka kasassa minun kirjoissani kun kehissä on kaksi suomen kovinta bändiä (Diablo, Mokoma) ja Stam1na ei ole yhtään hullumpaa matskua sekään. Ei muuta kuin menestystä maailmanvalloitukseen, harmi että Mokomalla tämä ei oikein esityskielen osalta tunnu kovin realistiselta. (ei sikseen että tässä uutisessa niin olisi väitetty)
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova