Tuorein sisältö

Jeremy Clarkson ei palaa Top Geariin

25.03.2015 klo 17.08 | Luettu: 3728 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Top Gear -ohjelman blogi vahvistaa koko päivän liikkuneet huhut siitä, että BBC ei uusi sopimusta Jeremy Clarksonin kanssa Top Gearin jatkamisesta.

Clarkson hyllytettiin aiemmin tässä kuussa hänen riideltyään ohjelman tuotantotiimin jäsenen kanssa – sillä seurauksella, että tämä välikohtaukseen syytön tiimiläinen joutui hakeutumaan ensiapuun vammojensa vuoksi. Päätökseen vaikutti epäilemättä myös se, että Clarkson oli saanut jo useampia varoituksia.

BBC:n mukaan se tutkii, miten Top Gear -ohjelmaa voitaisiin jatkossa uudistaa. Clarksonin korvaajaksi on huhuissa liikkunut mm. Stephen Fry.

James May tavoitettiin kommentoimaan asiaa:


V2.fi | Mikko Heinonen
< Kuuntele uusi Godspe... Tuska lisäsi kulttin... >

Keskustelut (2 viestiä)

Liimaletti

25.03.2015 klo 17.25 5 tykkää tästä

Tuskin on Top Gearia ilman Jeremy Clarcksonia, ainakaan kovin pitkään. Eipä silti ihmetytä, että mies saa ohjelmasta monoa.
lainaa
setwht

25.03.2015 klo 18.06 3 tykkää tästä

BBC on poliittisesti korrekti kanava joten ei tuo sinällään yllätä.Top Gear on tuottanut paljon rahaa BBC:n kassaan muuten se olisi jo ajat sitten lopetettu.Mutta tuo tiimin jäsenen kimppuun käyminen oli kyllä todella typerää käytöstä Clarksonilta.BBC on jo pitkään halunnut päästä eroon Clarksonista ja nyt he saivat syyn.

Top Gear ei varmaan jatku kauaa kun ohjelman muut juontajat James May ja Richard Hammond ovat myös kuulemma päättäneet lopettaa.BBC varmaan yrittää korvata tuon kolmikon jollain uusilla juontajilla mutta en usko että se tulee toimimaan.Top Gearia tehdään myös muissa maissa mutta esim Top Gear USA ei yllä suosiossa lähellekkään Top Gear UK:n tasoa ei edes Yhdysvalloissa.

BBC tuottaa tänä päivänä pelkkää roskaa mutta Top Gearia on tullut katsottua jo monta vuotta.Harmi tietenkin että näin kävi mutta kaippa ne kaikki hyvät ohjelmat loppuvat joskus.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova