Tuorein sisältö

Prince oikeuden eteen - julkaisi The Voice -kilpailijan albumin ilmaiseksi

30.03.2015 klo 10.00 | Luettu: 1726 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Prince saattaa joutua puolustamaan itseään oikeudessa ensi perjantaina. Häntä syytetään Yhdysvaltojen The Voice -ohjelman kilpailijan Judith Hillin albumin jakelemisesta ilmaiseksi internetissä.

Viime viikolla popin purppurainen prinssi lähetti sähköpostin, jossa oli linkki Judith Hillin albumin ilmaiseen lataukseen. Viestissä luki: "Please spend some time with this music and then share it with someone U love".

Kykyjenetsijä Jolene Cherry väittää Princen toiminnan häirinneen Hillin yksityisoikeudellista sopimusta Sonyn ja The Cherry Partyn kanssa. Hänen mukaansa levyn julkaiseminen ilmaiseksi vaikuttaa negatiivisesti sen menestykseen.

Judith Hill esiintyi The Voicessa vuonna 2013, ja Cherryn väitetään saaneen hänelle aikaiseksi neljän albumin levytyssopimuksen yksinoikeudella Sonylle. Kuultuaan aiemmin kuun aikana huhut Hillin ja Princen tapaamisesta, Cherry ja Sony väittävät antaneensa Hillille varoituksen, mutta sitten saivat selville Princen ja Hillin kirjoittaneen yhdessä 11 kappaleen albumin.

Haasteessa väitetään Hillin ja Princen toimineen varoituksia ja lakia vastaan. "Hill ja Prince eivät vain saaneet valmiiksi 11 kappaleen albumia vaan he myös soittivat sen musiikkia toimittajaryhmälle ja sen jälkeen julkaisivat albumin internetissä ilmaisena digitaalisena latauksena".

Cherry vaatii nyt korvauksia siitä, että "Hillin The Cherry Partylle äänittämän 'ensimmäisen albumin' julkaisusta on nyt tehty taloudellisesti toteuttamiskelvotonta".

Albumi oli ladattavissa tämän linkin kautta vielä vähän aikaa sitten, mutta nyt linkin takaa löytyy teksti: "Sorry... The download isn't available anymore".


Lähde: NME

V2.fi | Erkki Mervaala
< Thrash metal -vetera... Dave Mustaine vahvis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova