Tuorein sisältö

George R.R. Martinin uusi HBO-sarja on Captain Cosmos

08.04.2015 klo 23.18 | Luettu: 3544 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

George R.R. Martinin kirjojen ystävät eivät tunnetusti muuta halua, kuin että mies viimeistelisi Tulen ja jään laulu -saagan seuraavan osan ennen kuin saagaan perustuva tv-sarja Game of Thrones ottaa kirjat kiinni. Martinilta on kuitenkin tulossa myös uusi tv-sarja Captain Cosmos.

Uuden sarjan todellinen luonne on mysteeri, mutta yhden lauseen mittainen juonikuvaus on julkistettu. "Television aikakauden ollessa lastenkengissään vuonna 1949, visionäärinen nuori kirjoittaja luo tieteissarjan, joka kertoo tarinoita, joita kukaan muu ei uskalla kertoa."

Martin on syntynyt vuonna 1948. Hän työskenteli tv-sarjojen parissa ennen Tulen ja jään laulu -kirjojen aloittamista. Hän on kertonut kyllästyneensä budjettien luomiin rajoituksiin ja studiopomoihin, ja panostaneensa kirjailijan uraan muun muassa siksi.

Martin vannoo työstävänsä seuraavaa Tulen ja jään laulu -kirjaa tosissaan. Hän vihjaa, että tiedossa saattaa olla hyvinkin merkittäviä käänteitä, joita Game of Thrones ei voi hyödyntää, koska tv-sarja on tehnyt omia valintojaan ja tarina elää yhä Martinin päässä.

Lähde: Entertainment Weekly

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nightwishille mainio... Ruissaloon lisää kot... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova