Tuorein sisältö

Euroviisukokelas pyrkii maailmalle

09.04.2015 klo 11.20 | Luettu: 1454 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Uuden Musiikin Kilpailussa Jouni Aslak nousi yleisön tietoisuuteen kappaleella Lions and Lambs. Uudella Variation -nimeä kantavalla singlellä Aslak esittelee kansainvälisille areenoille tähtäävän modernin ja sielukkaan pop-artistin. Monipuolinen muusikko vastaa itse kaikista singlellä kuultavista instrumenteista, sekä valtaosasta kappaleen tuotannosta.

"UMK oli hyvähenkinen ja hieno show, jossa oli hienoa olla mukana, eikä lopputulos yllättänyt sen enempää kuin harmittanutkaan. Se konkretisoi mun uuden tekemisen ja antoi vauhtia, ja oli siinä mielessä parasta, mitä juuri nyt saatoin tehdä. Materiaali hioutuu nyt hyvää vauhtia huippuunsa. Uusi sinkku on kuvaus sisäisestä tulivuorenpurkauksesta, kun tutut kuviot ja rakenteet kaipaavat ravistelua. Sisäinen eläin rymistelee häkkinsä kaltereita ja pakenee rakastelemaan suljettuun huvipuistoon", kertoo Jouni Aslak.

Jouni Aslak allekirjoitti hiljattain levytys- ja kustannussopimuksen Pohjoismaiden johtavan itsenäisen levy-yhtiön Playground Music Scandinavian kanssa. Myös muille artisteille kappaleita kirjoittavan ja tuottavan artistin kansainvälisiä pyrkimyksiä edesauttaa keikkamyyntisopimus livejätti Live Nationin kanssa.

Aslak on aikaisemmin toiminut Grandeville -yhtyeen laulajana.

Kuuntele Jouni Aslakin uusin kappale Variation täältä(Spotify-linkki)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ruissaloon lisää kot... Maksutta keikalle, o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova