Tuorein sisältö

Kunnianhimoinen Musta torni -saaga etenee viimeinkin

10.04.2015 klo 23.59 | Luettu: 4220 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vuosia sitten luvattiin, että Stephen Kingin romaanisarja Musta torni (The Dark Tower) herää henkiin mielenkiintoisessa muodossa, kunhan rahoittaja löytyy. Kaunis mieli -tiimi Akiva Goldsman, Ron Howard & Brian Grazer ja kumppanit tahtovat yhä tehdä useita elokuvia, joiden välissä eeppinen, monia lajityyppejä yhdistelevä tarina jatkuu tv-sarjana.

Uusin käänne on se, että Sony on lähtenyt mukaan. Studiot Sony ja MRC tuottavat ensimmäisen elokuvan, joka perustuu pääasiassa romaaniin Revolverimies (The Gunslinger). Suunnitelman kerrotaan etenevän vauhdilla. Ohjaajaa etsitään. Myös tv-sarjan kehittely jatkuu.

Yhteistyökumppaneita on etsitty kissojen ja koirien kanssa. Studiot Universal ja Warner Bros. ovat vuorollaan hylänneet projektin. V2.fi heittää ilmaan ajatuksen: ehkä tänä vuonna erinomaisesti menestyneet korkean ikärajan elokuvat ovat rasvanneet rattaita? Sitä on vuosien varrella kuvailtu suureksi riskiksi, että Musta torni hyvin todennäköisesti vaatii korkean ikärajan.

King itse on mielissään siitä, että asiat etenevät. Hänen mukaansa romaanien sisältö kerrataan luovalla ja nerokkaalla tavalla.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nälkäpeli-tiimiltä e... Dwayne Johnson on pe... >

Keskustelut (2 viestiä)

Killrok

11.04.2015 klo 10.04 1 tykkää tästä

Rolandin castingiä ootellessa, ihan sama kuka sinne valitaan niin internet tulee siitä valittamaan
lainaa
KoalaNalle

Rekisteröitynyt 27.10.2014

12.04.2015 klo 07.32 1 tykkää tästä

Killrok: Paitsi jos Rolandiksi saadaan Eastwood 30 vuotta sitten tai Wayne 65 vuotta sitten. Odotan projektia kumminkin pelon ja innostuksen sekaisella tunteella.

Elokuviin ja sarjaan tarvitaan ehdottomasti korkea ikäraja, muuten tulee kuraa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova