Tuorein sisältö

Masentava uutinen Metallican tulevan albumin edistymisestä

11.04.2015 klo 14.32 | Luettu: 4628 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Metallica valmistelee tulevaa studioalbumiaan - seuraajaa vuonna 2008 ilmestyneelle Deth Magnetic -levylle.

Billboard.ocmin haastattelussa bändin kitaristi Kirk Hammett heitti jälleen kylmää vettä niskaan odotuksille levyn pikaisesta julkaisusta.

- Meillä on paljon hyviä viisuja. Biisit ovat vielä muutos-ja kehitysvaiheessa. Mitään ei ole vielä kiveen hakattuna. Viisuja on tusinan verran ja riffejä satoja joten on vaikea sanoa, missä vaiheessa olemme tällä hetkellä. Emme ole kuitenkaan vielä puolivälissä, sanoisin että biisien suhteen olemme 25 prosenttisesti valmiita...ehkä 30 prosenttia.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ian McKellen näyttel... Foto: Isofaijalla ho... >

Keskustelut (4 viestiä)

jimi

11.04.2015 klo 16.07 5 tykkää tästä

nykyään bändit julkaisee levyjä noin viiden vuoden välein , ja silti ne on joko surkeita tai keskinkertaisia. aikoinaan mm. zeppelin , sabbath , ccr ja kumppanit julkaisi pari levyä vuodessa ja niistä on tullut rock-musiikin klassikoita. ehkä ne vaan osasivat tehdä hyviä biisejä ja nopeammin kuin nää nykyajan taiteilijat.
lainaa
mdc

12.04.2015 klo 00.55

Ketään tollanen kokoomuslainen bändi jaksa kiinnostaa, voisivat jo lopettaa rahastuksen s..tana!!
lainaa
Hissu

13.04.2015 klo 17.27

Metallicalla on vielä taidot (enimmäkseen) tallessa, mutta ei mitään intoa luoda uutta, ei mitään näytettävää, tai oikeastaan mitään merkitystäkään jollain uusilla biiseillä. Vanhat on kuitenkin parempia, kaikki on jo saavutettu. Ei jaksa enää, mutta yritetään silti, kun ei muutakaan osata.
lainaa
jiofdsdpiojfs

13.04.2015 klo 17.35

juu laatu ja teho on paljon parempaa kun tahti on kova ihan joka työssä. tää on tämmöstä kun on pakko pitää bändin nimi esillä jollain keinolla
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova