Tuorein sisältö

Bill Ward: "En tiedä, kuulunko enää bändiin" - Black Sabbathin sanasota jatkuu

18.04.2015 klo 11.00 | Luettu: 2818 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Eilisen Ozzy Osbournen vastineen jälkeen Black Sabbathin entinen rumpali Bill Ward on kieltänyt Osbournen väitteet Wardin fyysisestä kunnosta ja hänelle tarjotun sopimuksen oikeellisuudesta.

Kolme ja puoli vuotta sitten Sabbath ilmoitti äänittävänsä ensimmäisen albumin vuoden 1978 jälkeen, eikä rumpali Bill Ward ollut mukana levytysprosessissa tai sitä seuraavalla kiertueella.

Rolling Stonelle antamassaan haastattelussa Ward kertoo, ettei tiedä kuuluko hän vielä Black Sabbathiin. Ward ei ole omien sanojensa mukaan koskaan lähtenyt yhtyeestä.

Aiemmin viikolla antamaansa lausuntoa Ward kuvailee seuraavasti:
"En vaadi anteeksipyyntöä tai muita myönnytyksiä". Silti hän väittää hänestä esitettyjä kommentteja epätotuudellisiksi ja suorastaan törkeiksi. Wardin ylipainoon liittyvät kommentit hän myöntää osittain tosiksi:
"Totuus on, että olin ylipainoinen soittamaan lavalla, mutta en studiossa".

Ward kärsi myös muista terveysongelmista vuoden 2013 lopulla. Nykyisen terveydentilansa hän kertoo olevan parempi, ja omien sanojensa mukaan hän pystyisi jo soittamaan Black Sabbathin riveissä myös keikoilla.

Haastattelussa Ward paljastaa, että hänelle tarjotun sopimuksen ongelmana oli muun muassa se, että hän halusi tienata enemmän rahaa festivaalikeikoista. Lisäksi hän halusi nimelleen näkyvyyttä ja tekijänoikeuskorvauksia kappaleiden sävellyksestä. Vaikka Wardin nimi löytyy aiemmista Sabbathin levyistä, uusi sopimus olisi jättänyt rumpalin levykrediittien ulkopuolelle.

Bill Ward ei enää pidä Ozzy Osbournea ystävänään. Wardin mukaan Ozzy vähätteli ja nuhteli häntä julkisesti. Haastattelussa hän kertoo, että kesällä 2012 hän koki käyneensä läpi ystävän kuoleman. "Se oli aivan kamalaa. Ajattelin 'Hyvä luoja, en edes tiedä, kuka tämä henkilö enää on."

Lähde: Rolling Stone

V2.fi | Erkki Mervaala
< Mustaine halusi minu... Yhden hitin ihme Joh... >

Keskustelut (2 viestiä)

Ironman

18.04.2015 klo 12.15

Ainoa oikea Black Sabbath on, jossa mukana Bill Ward,muut versiot vain 3+ joku;)
lainaa
Bob

18.04.2015 klo 12.44

Ward ei kyllä ole tuonut oikein mitään BS:lle.
Geezer sanoitti, Tony sävelsi ja Ozzy oli Ozzy. Bill kuullostaa aika tossulta ukolta.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova