Tuorein sisältö

Jay Z ja Jack White soittelevat TIDAL-tilaajille

19.04.2015 klo 11.30 | Luettu: 1520 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala


Vahvasti tähtiartistiomistajiinsa yhdistetty musiikin suoratoistopalvelu TIDAL kokeilee uudenlaisia lähestymistapoja erottuakseen Spotifysta ja muista kilpailijoistaan. Rolling Stonen mukaan Jay Z, Jack White ja monet muut TIDAL-artistit ovat alkaneet soitella henkilökohtaisesti palvelun tilaajille. TIDALin edustajan Vania Schlogelin mukaan eräs Jay Z:n fani oli kommentoinut puhelua:
"Tämä on paras asiakaspalvelupuhelu, jonka olen koskaan saanut!"

Schlogel kertoo, ettei puheluita tehdä suinkaan satunnaisesti. TIDAL on rakennettu niin, että artistit voivat nähdä, ketkä käyttäjistä kuuntelevat heidän musiikkiaan. Tämä läpinäkyvyys tekee Schlogelin mukaan palvelusta "muusikkoystävällisemmän" kilpailijoihinsa verrattuna. Samankaltainen tähdeltä faneille -soittelu on ollut jo pitkään olemassa ammattiurheilussa esimerkiksi kausilippujen omistajille tarjottuna lisäherkkuna. TIDAL on kuitenkin ensimmäinen palvelu, joka tuo käytännön musiikin maailmaan.

Maaliskuun lopulla julkistettu TIDAL lyöttäytyi myös aiemmin viikolla yhteen Soundiiz-palvelun kanssa, jonka avulla käyttäjät voivat siirtää soittolistoja palveluista toiseen, esimerkiksi Spotifysta TIDALiin.

Schlogelin mukaan TIDAL ei ole kuitenkaan julistamassa sotaa muita musiikkipalveluita vastaan tai yritä varastaa muiden asiakkaita.

"Me haluamme muuttaa keskustelua musiikin arvosta."


Lähde: Rolling Stone

V2.fi | Erkki Mervaala
< V2.fi arvosteli: Ile... V2.fi arvosteli: Dar... >

Keskustelut (1 viestiä)

pjifdssdfpjio

19.04.2015 klo 18.37

Hello this is Microsoft Mike would You like to have sex with me?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova